Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen kárörvendő az anyám?

Miért ilyen kárörvendő az anyám?

Figyelt kérdés

Néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy megcsalt a férjem.. Érthető módon kiborultam, mivel semmi jel nem utalt erre, egészen idáig. Gyermekeink nincsenek. Nagyon kivagyok borulva, szerettem volna minél messzebb kerülni a férjemtől, úgyhogy hazamentem anyámhoz.

Miután hazamentem és elmeséltem anyámnak, hogy mi történt ő roppant kárörvendő módon mosolyogva fogadta a hírt és nézte ahogy szenvedek.

Másnapra az egész családomnak és még fűnek fának elújságolta a nagy hírt, hogy megcsalt a férjem, természetesen az egész család szó szerint rajtam röhög most.

Mikor szóvátettem anyámnál, hogy miért csinálta ezt, mert neki ehhez nincsen semmi köze (ezt már durvábban tettem, annyira felidegesített) akkor megsértődött, mert hát mi az, hogy neki ehhez nincsen köze..

Már korábban is előfordult, hogy a nyomoromon röhögött.

Gimnazista koromban is sokan zaklattak, depressziós voltam és azt is folyamatosan mosolyogva felemlegeti mintha csodaszép emlekek lennének..

Testvérem szakított az akkori párjával és azóta is kérdezgeti tesómat, hogy mi újság azzal a ferfival akivel már több éve szakított..

Egyszerűen nem normális, toxikus a légkör itthon. Vagy csak én gondolom így?

2023. nov. 12. 18:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem itt te is hibáztál kedves kérdező, nem csak az anyukád a hibás ebben.

Ha eleve tudtad, hogy anyukád ilyen, miért mondtad el neki is?

Ergo ha nem mondod el neki a történteket, nem mondta volna el xy-nak és most nem lennél ilyen helyzetben.

(Vagy nem mondod el neki a teljes igazságot, csak annyit pl, hogy a férjeddel összevesztetek, vagy hogy egy hatalmas ostobaságot csinált.)

Azt viszont nem lehet kizárni, hogy előbb vagy utóbb nem tudták volna meg a dolgot.

Remélem, segíthettem valamit.

És mind a ketten észheztértek.

2023. nov. 12. 21:25
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Ilyen termsézet, nem fog magától változni.
2023. nov. 12. 21:42
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a 6os, 8as, 11es válaszokban van némi igazság.
2023. nov. 12. 21:53
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

De azért az anyukád is elég érdekes személyiség.

13as voltam.

2023. nov. 12. 21:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
13, ezért aztán mindjárt jön a kérdező és csavar egyet a történeten.
2023. nov. 12. 21:55
 16/18 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként tényleg sajnálom, ami a kérdezővel történt.

Sajnos vannak ilyen beteg emberek, akik ilyet tesznek a másikkal.

Ebben az esetben a férfi a nővel.

De szerintem abban, hogy a családban ez a dolog történik, szerintem az anya is és a kérdező is hibás.

Ezt már fentebb kifejtették, nem tenném meg én is újra.

2023. nov. 12. 22:01
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
Hát én inkább albérletbe mentem volna, vagy barátokhoz. Vagy maradhattál volna a férjeddel, anyádnál még ő is jobb szerintem.
2023. nov. 12. 23:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyerekkorod óta ilyen érzéketlen, kárörvendő az anyád, akkor ő lett volna az utolsó, akihez elmész és kiöntöd a lelked.

Ez olyan, mint a tintahalas sztori volt pár hete, már aki emlékszik.

2023. nov. 13. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!