Szerintetek anyám a jelekből ítélve örül hogy mi összevesztünk a férjemmel?
Előzmények: szüleimnél vagyunk, hallhatta hogy párommal kicsit összekaptunk, úgy volt hogy elmegyünk 3asban fagyizni, de én végül nem mentem. Párom telefonjáról kislányom felhívott videón, majd az apja átvette és mondta hogy megy a gyerekünk után mert elszaladt majd letettük a telefont.
Lényeg: hogy amikor letettük a telefont anyám elkezdett röhögni (szószerint)
Hahahaha nincs már hogy szeretlek, hiányzol hahaha.
Nekem nagyon rosszul esett közöltem vele hogy ilyen kárörvendés távoli ismeretségben talán jó de így a lányommal nem igazán vicces.
Jajjj hát ő csak azt neveti hogy eddig mindig mondtuk egymásnak most meg nem..... igen rá jöttem én is hogy ezen szórakozik.
Szerintetek normális dolog ez? Én abszolút nem tudnék ilyen helyzetben nevetni....
Hát ez szerintem se vicces, tök prosztó dolog anyukádtól. Kevés idegesítőbb dolog van, mint a másik orra alá dörgölni egy apróbb probléma esetén, hogy hehehe, na mivan, most nem olyan jó, mi, hehehe...
Amúgy nem hiszem, hogy különösebben mélyen bele kéne gondolnod, hogy mi ennek az oka, egyszerűen csak nincs benne empátia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!