Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen kárörvendő az anyám?

Miért ilyen kárörvendő az anyám?

Figyelt kérdés

Néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy megcsalt a férjem.. Érthető módon kiborultam, mivel semmi jel nem utalt erre, egészen idáig. Gyermekeink nincsenek. Nagyon kivagyok borulva, szerettem volna minél messzebb kerülni a férjemtől, úgyhogy hazamentem anyámhoz.

Miután hazamentem és elmeséltem anyámnak, hogy mi történt ő roppant kárörvendő módon mosolyogva fogadta a hírt és nézte ahogy szenvedek.

Másnapra az egész családomnak és még fűnek fának elújságolta a nagy hírt, hogy megcsalt a férjem, természetesen az egész család szó szerint rajtam röhög most.

Mikor szóvátettem anyámnál, hogy miért csinálta ezt, mert neki ehhez nincsen semmi köze (ezt már durvábban tettem, annyira felidegesített) akkor megsértődött, mert hát mi az, hogy neki ehhez nincsen köze..

Már korábban is előfordult, hogy a nyomoromon röhögött.

Gimnazista koromban is sokan zaklattak, depressziós voltam és azt is folyamatosan mosolyogva felemlegeti mintha csodaszép emlekek lennének..

Testvérem szakított az akkori párjával és azóta is kérdezgeti tesómat, hogy mi újság azzal a ferfival akivel már több éve szakított..

Egyszerűen nem normális, toxikus a légkör itthon. Vagy csak én gondolom így?

2023. nov. 12. 18:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Mert egy idióta, toxikus szülő. Én a helyedben megpróbálnám csökkenteni a vele való kapcsolattartást, ilyeneket nem mondanék el neki, amin tudna így örömködni.
2023. nov. 12. 18:48
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk ha a saját anyádat semennyire nem ismered, nem csoda, ha azt se vetted észre, hogy megcsal a férjed.
2023. nov. 12. 18:54
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

az egész család szó szerint rajtam röhög

Azért ha senki, de senki nincs, aki kicsit is sajnál, annak nyilván nem anyád az oka. (aki ettől függetlenül persze tehet egy szívességet)

2023. nov. 12. 18:57
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
A narcisztikus nagymamam is ilyen... volt, hogy egyik rokonunk balesetezett, aztan a baratjaval egyutt bekerult a korhazba, gerincserules... a mellette ulo belehalt, psycho nagymamam ezt a hirt mosolyogva ujsagolta el a rokonomnak.
2023. nov. 12. 18:59
 5/18 anonim ***** válasza:
13%

Nem tudom, hogy miért ilyen az anyukád.

De! Lehet, hogy azért röhög mindenki rajtad, mert tudták már az elején, hogy milyen ember a választottad. Rossz híre volt, nőcsábász, te mégse láttad a fától az erdőt. És tessék. Igazuk lett.

2023. nov. 12. 19:30
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy megcsaltak és annyi a házasságodnak.

de: miért csak anyádat szidod, ha mindenki röhög rajtad? Miért neki panaszkodtál, ha tudod, milyen? Miért kéred számon rajta, hogy mi köze hozzá, ha te magad avattad be abba, ami történt?

2023. nov. 12. 19:35
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Ha ilyen anyám lenne, akkor már nem lenne. Én tagadtam volna ki őt a családból. Bár ahogy írod a többiek is ilyen gyökerek. Ez esetben én léptem volna ki önként.
2023. nov. 12. 19:39
 8/18 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem. Miért csodálkozol, ha korábban is csinált már ilyet, de te ennek ellére őt tartottad a legalkalmasabbnak arra, hogy ezt megoszd vele? Nem értem egyszerűen. Nem szeret téged.

Ez pszichoterápia.

2023. nov. 12. 19:44
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
7-essel értek egyet; sajnos újból megbizonyosodtam arról, hogy a Föld igenis egy rémes hely.
2023. nov. 12. 19:50
 10/18 anonim ***** válasza:
18%
Mentális beteg az egész családod.
2023. nov. 12. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!