Hogy deríthetném ki, mibe halt meg apu?
27éve, 3éves koromban halt meg apukám.
Akkor még nem fogtam fel.
4 éves koromban anya újra szerelmes lett. Nevelőapám rgyből hozzánk költözött. A mai napig együtt vannak.
Emiatt apai ágról mindenki kitagadott mikor megtudták, hogy anyánál ennyi volt a gyász.
Viszont nevelőapám miatt otthon is tabu lett apa. Nem beszélhettem róla. Ha nem volt otthon pl, akkor sem beszélt róla anya soha.
Amíg otthon laktam, elnyomtam magamban ezt a témát. Viszont amióta elköltöztem, foglalkoztat.
Az elmúlt 1 évem azzal telt, hogy próbáltam kideríteni.
Felkerestem rokonokat, ismerősöket, de sokkal előrébb nem lettem.
Apa rokonai a mai napig nen állnak szóba velem. Anya rokonai semmit nem tudnak.
Egyedül egy barát mondott annyit, hogy valami munkahelyi balesete volt, a kórházba halt meg.
Hogy tudnék többet megtudni? Merre induljak el?
11!
Sajnos ez nem kivitelezhető itt :(
Megyeszékhely... itt nem ez a szokás sajnos. Kollégát pl 1et sem ismerek. Tudom hol dolgozott, a céget rég felszámolták.
16, nekem is ez jutott az eszembe. És az, hogy az anya esetleg védeni akarja a fiát.
Meg az is az eszembe jutott, hogy saját magát védi, mert neki van mindehhez köze. Ha nem is közvetlenül, de közvetve. Talán megvolt már akkor is a kettes számú nárci-apu - szerető formájában -, amikor a kérdező 3 éves volt. Kiderült és az apa (férj) úgy felzaklatódott, hogy emiatt történt valami végzetes. Nem feltétlenül önkezűség, hanem valamiféle baleset.
Pl. veszélyesen vezetett a kocsijával és megtörtént a baj.
Talán emiatt haragszik az édesanyára az apa családja, mert ezt nem tudták neki megbocsátani.
De csak ötletelek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!