Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy deríthetném ki, mibe...

Hogy deríthetném ki, mibe halt meg apu?

Figyelt kérdés

27éve, 3éves koromban halt meg apukám.

Akkor még nem fogtam fel.

4 éves koromban anya újra szerelmes lett. Nevelőapám rgyből hozzánk költözött. A mai napig együtt vannak.

Emiatt apai ágról mindenki kitagadott mikor megtudták, hogy anyánál ennyi volt a gyász.

Viszont nevelőapám miatt otthon is tabu lett apa. Nem beszélhettem róla. Ha nem volt otthon pl, akkor sem beszélt róla anya soha.

Amíg otthon laktam, elnyomtam magamban ezt a témát. Viszont amióta elköltöztem, foglalkoztat.

Az elmúlt 1 évem azzal telt, hogy próbáltam kideríteni.

Felkerestem rokonokat, ismerősöket, de sokkal előrébb nem lettem.

Apa rokonai a mai napig nen állnak szóba velem. Anya rokonai semmit nem tudnak.

Egyedül egy barát mondott annyit, hogy valami munkahelyi balesete volt, a kórházba halt meg.

Hogy tudnék többet megtudni? Merre induljak el?

2023. nov. 12. 16:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

11!

Sajnos ez nem kivitelezhető itt :(

Megyeszékhely... itt nem ez a szokás sajnos. Kollégát pl 1et sem ismerek. Tudom hol dolgozott, a céget rég felszámolták.

2023. nov. 12. 20:33
 12/17 anonim ***** válasza:
15%
Csak akad valaki ismerősi körben aki tudhatja, vagy rokonsgban.
2023. nov. 12. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
64%
Ha baleset volt, akkor esetleg akkori újságokat kereshetsz könyvtárban, levéltárban.
2023. nov. 12. 23:17
 14/17 anonim ***** válasza:
82%
Az a rokon aki kitagad egy 3 évest az anyja miatt, azért hidd el nem kár.
2023. nov. 13. 15:20
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Halotti anyakönyvi kivonatban semmi más nincs, minthogy mikor halt meg... ha baleset volt, gondolom kórházba is került? ott halt meg? akkor a kórházi zárójelentésben találod meg az okot. Nem tudom meddig őrzik a kórházak a zárójelentéseket, ha szerencséd van nem 25 évig. Én a helyi kórházban érdeklődnék. Nem tudom hogy hívják a kórház azon részlegét ahol a régi dokumentumokat őrzik, de ezt egy telefonhívással kiderítheted és azt is, hogy hogy tudnád megnézni ezt a zárójelentést. Mi kell hozzá, esetleg kérvény. Sok sikert! - én sem értem anyukádat miért ennyire nagy titok, apukád családját meg főleg nem miért zárkóztak el tőled ennyire..
2023. nov. 14. 00:17
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Ha ilyen nagy a titkolózás, nekem gyanús az ön- vagy idegenkezűség is 😔
2023. nov. 17. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
75%

16, nekem is ez jutott az eszembe. És az, hogy az anya esetleg védeni akarja a fiát.

Meg az is az eszembe jutott, hogy saját magát védi, mert neki van mindehhez köze. Ha nem is közvetlenül, de közvetve. Talán megvolt már akkor is a kettes számú nárci-apu - szerető formájában -, amikor a kérdező 3 éves volt. Kiderült és az apa (férj) úgy felzaklatódott, hogy emiatt történt valami végzetes. Nem feltétlenül önkezűség, hanem valamiféle baleset.

Pl. veszélyesen vezetett a kocsijával és megtörtént a baj.

Talán emiatt haragszik az édesanyára az apa családja, mert ezt nem tudták neki megbocsátani.

De csak ötletelek..

2023. nov. 17. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!