Csak én nem tudom pontosan, hogy hány évesek a szüleim? (hogy deríthetném ki, úgy h ne legyen égő)
Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 15:14
1/12 anonim válasza:
Anya/apa, pontosan melyik évben is születtél?
Azért legalább körülbelül tudod, ugye? ;) :)
3/12 anonim válasza:
Szerintem "Anya, hány évesen is szültél engem? És apa akkor mennyi volt?"
4/12 A kérdező kommentje:
Én 99-es vagyok, azt természetesen tudom, viszont a szüleim 40 fölött vannak az biztos és apám öregebb, annyit tudok.
2018. júl. 4. 15:19
5/12 anonim válasza:
Én 6-7 évesen tanultam meg a születési dátumomat, meg anyumékét. Elég ciki ezt nem tudni. Bár ha soha nem ünnepelték, nem feltétlen a te hibád. Bár azért interneten, vagy mikor haverok köszöntötték őket, megfigyelhetted volna.
6/12 anonim válasza:
Ez ciki igaz, de nem vagy egyedül mert egy ideje én se tudom:) én simán rákérdeznék a szüleimnél, persze elnézést kérnék mert persze hogy illik tudni. Mást nem ha fönt vannak mondjuk facebookon esetleg a profilukban utána lehet nézni
7/12 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy ciki, pedig többször mondták már, de a szâmokat én nem tudom meghegyezni sajnos nagyon rossz ez a fajta memóriám, jó ha az arany bullát tudom. A törit is ezért utáltam.
2018. júl. 4. 15:37
8/12 anonim válasza:
Ciki,de megoldható.
Szülők okmányainak megnézése XD
"A bocs mutter/fater valami kell a táskádból"
😂
9/12 Metionin válasza:
Kérdezd meg hogy hányban születtek. Én mindig arról számolom vissza, nálunk nem ünnepeltünk ilyesmiket. Ők is gondolkodnak ha arról van szó hogy én hány éves vagyok.
10/12 anonim válasza:
Szülinapi torta nem szokott lenni?
Ha közeledik vki szülinapja, mond, hogy te intézed a tortát anyukád vagy apukád meg vegye meg a gyertyákat.
Vagy nézd meg a Facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!