Ez esetben támogatnátok hogy a gyereketek befejezné az egyetemet?
Figyelt kérdés
A gyerekem érettségi után elkezdte az egyetemet, de 2 év után kibukott (egy vizsgája 6-szor nem sikerült neki), utánna elvégzett egy okj-t, ami után nem kezdett el dolgozni, hanem visszament az egyetemre, ahol természetesen elfogadtatta a már sikerült tárgyakat, ez volt 3 éve, azóta halad, de ez volt az utolsó állami féléve. Ez esetben elküldenétek dolgozni, hogy tudja fizetni a tandíjat, vagy kifizetnétek neki a tandíjat? Most 27 éves.2023. nov. 12. 13:55
11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos éppen az előírt alatt van a tanulmányi átlaga
2023. nov. 12. 17:09
12/15 anonim válasza:
félévkor nincs átsorolás, úgyhogy ha szar az eredménye és emiatt esik ki, már szeptembertől nem lehetne államis. MErt a jövő évet ugye még nem tudod.
14/15 anonim válasza:
A tandíjat megkapná, minden mást neki kell fedeznie, lakás, megélhetés, vizsgadíjak, tananyag, bármi. Az is bőven kiadás és elég idős ahhoz, hogy felfogja, már bőven túl van azon, hogy eltartsák.
Ugyanígy újrakezdtem én is és dolgoztam végig, eltartottam magam, szóval tudom, hogy lehetséges.
15/15 anonim válasza:
27 évesen már álljon szépen a pici kis lábikójára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!