Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők miért szoktak kiakadn...

A szülők miért szoktak kiakadni, ha a gyerekük bejelenti hogy ő meleg?

Figyelt kérdés

2023. nov. 8. 21:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
40%

8-as vagyok.

Miért pontoztatok le?

Leírtam, hogy mit gondolok a kérdésre válaszolva.

Nem, nem vagyok homfób.

Ne várjátok el, hogy ugyanaz legyen a véleményem, mint valamelyik lepontozónak.

A Kocsis Tibis "nem baszakodnak vele" válasz mennyire releváns?

Semmi értelme a gyakorin a pontozásnak, ha nem hasznosság szempontjából pontoztok.

Próbáljátok meg felfogni, hogy nem attól hasznos egy válasz, hogy az tetszik-e nektek. Ez nem a facebook.

Nem önigazolásra kéne használni kérdéseket, hogyha valaki nem azt válaszolja, ami a véleményed, akkor az a válasz nem hasznos.

2023. nov. 9. 10:06
 22/30 anonim ***** válasza:
47%

"Nem is értem hogy miért öröm valakinek az unoka, amikor ideje sincs rá, vagy, hogy a gyerekük tönkremenjen abban, hogy családot tartson el."

Mit nem értesz rajta? Téged nem szeretett egyik szülőd vagy nagyszülőd se?

Kérdezz már meg egy nagymamát, hogy miért öröm neki az unoka....

"a gyerekük tönkremenjen abban, hogy családot tartson el"

Te pont azért létezel, mert a szüleid gyereket vállaltak..

A következő generációk sem tudnak létezni, hogyha nem születnek meg...

Igen, nehéz ügy egy gyerek felnevelése, rengeteg időbe és pénzbe kerül, de idős koromra örülni fogok, hogy van családom és abszolút megéri.

2023. nov. 9. 10:14
 23/30 anonim ***** válasza:
14%
22-es áá ne is foglalkozz vele ezt az oldalt soros működteti ha az .uzikat kritizálod törlik , itt nincs vélemény nyilvánítás , csak a transzliberalizmus sötét bugyrai.
2023. nov. 9. 10:16
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

A lepontozás a kisebb baj lenne.

A nagyobb, hogy felteszek egy kérdést, hogy elkezdjünk egy értelmes beszélgetést, hogy mégis miért pontoznak le és nem válasz van rá, hanem lepontozás.

Mert ugye vagy egyetértek vagy nincs miről beszélni szerintetek. Pont olyan, mint mikor egy retardált Fideszessel beszélgetsz politikáról.

Nincs bajom vele, ha valaki meleg vagy nőnek érzi magát vagy akármi.

Vagy hogy máshogy gondolkodik dolgokról.

Szóval meglehetősen elfogadó vagyok, van transz kolegám is és jóban vagyunk.

Mi lenne, ha elfogadó lenne a sok lepontozó azzal kapcsolatban, hogy az embereknek sokféle véleményük lehet...

Itt nem a szexuális irányultságod / arról kialakult véleményed a baj kedves lepontozó...

2023. nov. 9. 13:29
 25/30 anonim ***** válasza:
39%

Lehet neked megéri, másnak nem.

És fel kell fogni, hogy más életét nem élheti senki.

Nem csak családban, nevelő otthonokban is felnőnek emberek, sőt, van, akinek az is, jobb lett volna, mintha az alkalmatlan szülei nevelik fel.

Én introvetált vagyok, és nekem a család egyenlő az agyrémmel.

Az ideális élet számomra a függetlenség!

2023. nov. 9. 13:34
 26/30 anonim ***** válasza:
54%

Mert mit fog szólni hozzá orbánviktor,azisten? Hisz a szivárványt is

megszűntetnék ha tehetnék..Uszítják a sok birkát a melegek ellen,

és itt persze bő táptalajt is talál,a sok sötét agyában.

Amúgy meg a fidessben van messze a legtöbbmeleg,lásd a csatornán

slisszoló Józsikát,aki még törvényt is hozott a saját meleg

társai ellen.Milyen ember az ilyen? Kint meg egy meleg buliba kapják

rajta droggal.Ez a fidess,a nagy álkeretény bagázs,okádékok.

2023. nov. 9. 13:38
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

25:

22-es vagyok.

Elfogadom, hogy így látod.

Mindenki maga kell eldöntse, hogy hogyan szeretné élni az életét.

Amire reagáltam válasz, az elég egyoldalúan vázolta fel a dolgokat, mint aki nem látott még unokáját szerető nagymamát.

A családom apai ágon gáz és semmi összetartás nincs, viszont anyai ágon meg jól működő családok mintáját látva nőttem fel.

2023. nov. 9. 14:29
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Van egy része ami a tudatlanságból és a megfeleni akarás párosából ered: Mert nagyon sok ember másoknak vagy a társadalomnak akar "megfelelni", rendszerint olyan "normák", amiket kb. csak a csőlátású emberek gondolnak. Ezeknek a homoszexualitás nem fér bele a "normába", de ezeknek még az sem tetszene ha pl. a heteró pár nem akarna gyereket. Még mindig rengeteg gondolja ezt betegségnek, az már más kérdés, hogy kb. 30 éve nem tartják számon betegségnek, de nem is betegek, mert egy beteg önellátásra képtelen lenne erről pedig itt szó sincs. De mégis ez sokak fejében így rögzült meg, nem néznek utána dolgoknak. De ez alapvetően neveltetéstől, világnézettől, műveltésgtől is függ.

Szülőként itt két tábor alakul ki: vannak ellenérzései, de a gyereke miatt megváltozik a véleménye, hisz ugyanúgy a gyereke marad. Másokban sajnos nem túl szülői szeretet és kitagadja vagy "enyhébb" esetben nem beszél vele egy ideig.

Másfelől a "kiakadás" az is, hogyha ha a szülő elfogadó, még félti a gyerekét, hisz tudja, hogy nem lesz könnyű élete és rengeteg gyülőlettel, előítélettel kell szembenéznie, akár fizikai bántalmazással is szembe kell nézzen.

2023. nov. 12. 14:03
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"Kocsi Tibi csinálta jól, kigyúrta magát és küzdősportol így nem b@szakodnak vele."

Igen ha ő ettől jól érzi magát, akkor jól tette. Viszont itt megint eljutunk oda, ami sok melegnél jellemző: internalizált homofóbia. A társadalmi elvárásoknak megfelelni akaró melegek felveszik a 100%-ig "férfiasnak" kikiáltott viselkedést és aki ettől egy picit is eltér az rossz, azt kivetik. Nem értem miért tragédia, ha pasasként valaki gyengéd és úgymond "nőiesebb" tulajdonságai is vannak? Nagyon rossz ez, hogy sok meleg is ennek a toxikus férfiasságnak akar megfelelni.

Ez olyan mint amikor egy nőből főnök lesz munkahelyen és "elférfiasodik" mert ezt sugallják neki. De ugyanakkor folyton megszólják, hogyha határozott, dönteni tud az nem nőies, ha több érzelme van, akkor "gyenge" és nem "férfias".

2023. nov. 12. 14:09
 30/30 anonim ***** válasza:
11%
Lehet soros figyeli a válaszolókat és kinyíratja őket , minden ilyen kérdés nyílt provokáció az elmebetegek részéről .
2023. nov. 12. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!