Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők miért szoktak kiakadn...

A szülők miért szoktak kiakadni, ha a gyerekük bejelenti hogy ő meleg?

Figyelt kérdés

2023. nov. 8. 21:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk nem akadtak ki. (Öcsém meleg egyébként.)

Kb még örültek is neki, hogy nem fog egy csajt sem felcsinálni véletlenül 🤷🏻

Nálunk úgy voltak vele, hogy mi közük van hozzá, hogy kivel jár a gyerekük. Marika a kisboltban meg károghat nyugodtan

2023. nov. 9. 00:34
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Marika bekaphatja!
2023. nov. 9. 00:37
 13/30 anonim ***** válasza:
82%

Mert tudatlanok.

Beszűkült világképpel rendelkeznek.

Nem is értem hogy miért öröm valakinek az unoka, amikor ideje sincs rá, vagy, hogy a gyerekük tönkremenjen abban, hogy családot tartson el.

Én már gyerekként is rosszul voltam ettől.

Ezek az ábrándozó emberek leragadtak a szocializmusban, illetve túl sok romantikus amerikai filmet néztek, amik nagyon messze állnak a valóságtól.

2023. nov. 9. 02:20
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
#13 Homofob vagy... 🤣 Ha Marika meleg. Biztos nem akarja bekapni. Ne akarj olyat rákényszeríteni amit esze ágában sem lenne megtenni
2023. nov. 9. 04:23
 15/30 anonim válasza:
100%

Én meleg vagyok ,család letudva,barátok,melóhely stb.

Önmagammal is tisztában vagyok,és ez a legfontosabb.

Senkitől nem várok el véleményt.

Gyerek meg nem lesz,fogadják el és kész.

Mindenki sutymorogjon a hátam mögött,mert aki ott beszél,az ott is marad :)

2023. nov. 9. 05:21
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azért, mert más, mint amit az átlag ember elvár, amit egyértelműen normálisnak tart. Nem feltétlenül őt magát zavarja a dolog, hanem a többi ember hozzáállása az, ami számára a probléma. Személyes példával élve: én egy darabig azt hittem, a lanyom leszbikus. Szívből reméltem, hogy tévedek, mert Magyarországon igencsak nehéz élete lett volna. Külföldön élünk jó ideje, itt a homoszexualitás teljesen elfogadott, házasságot köthetnek, örökbefogadhatnak, sőt, béranya segítségét is igénybe vehetik. Itt homoszexuálisként semmivel se különbözik a megítélése vagy a jogai mint egy heteroszexuálisnak.
2023. nov. 9. 06:06
 17/30 anonim ***** válasza:
24%
Nekem van meleg pasi baratom, nő vagyok. Nagyon intelligens srác, jókat lehet röhögni vele, de hiperérzékeny, hisztis, mint egy nő, es egesz mas valóban mint a többi ember, neki nem lehet gyereke es emiatt mas dolgok es értékrend fele fordul, rettenesen paranojás, szerinte mindenki akivel nem jön ki, azert történik, mert lenézik mert meleg, mindenkiben ellenséget lát, ő egy áldozat, általában nem szeretik az anyjukat es szinte minden meleg azt mondja hogy az anyjával nem volt jó kapcsolata. Van bennük egy tévhit, hogy heteró ferfi ha okos lenne, vele állna össze es az ő világban az a ferfi heteró maradna, főleg ha ő szoknyában várja
2023. nov. 9. 06:50
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne vele bajom, liberális vagyok
2023. nov. 9. 08:56
 19/30 anonim ***** válasza:
78%
Mert homofóbok.
2023. nov. 9. 08:57
 20/30 anonim ***** válasza:
3%
Nincs olyan hogy homofób ,ami gusztustalan undorító az nem félelmet szül hanem megvetést .Egymás seggében turkáló lényeket ,embernek se mondanám
2023. nov. 9. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!