A szülők miért szoktak kiakadni, ha a gyerekük bejelenti hogy ő meleg?
Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 21:35
1/30 anonim válasza:
Szégyen, sztereotipizálás, kisboltos Marika mit szól majd, stb.
2/30 anonim válasza:
1es válasza, plusz hogy lesz így unoka.
3/30 anonim válasza:
Eltér a társadalmi normától, és mivel ő más, mások szemében "elcseszett", így a szülő hozzákötődik és ő "cseszett el valamit, hogy a fia elcseszett lett". Sokan szerintem inkább dobnák a fiukat egy hárpia mellé, akitől inkább kötnék fel saját magukat, ha ez varázsütésre megváltoztatná a nemi vonzódását, akkor is, ha lehet neki lenne a világon a legharmonikusabb kapcsolata és olyan boldog lenne a párjával, mint senki más.
4/30 anonim válasza:
Minden szülő megálmodja, hogy az ő gyereke, szép, okos, sikeres felnőtt lesz,szép ház, 2 kocsi, tökéletes feleség, fantasztikus unokák, akik nagymami-papi rajongók.
Majd a pattanásos 20éves odaáll, - b<zi vagyok! - és az álom szertefoszlott.
5/30 anonim válasza:
#4 Az én szüleim azt álmodták meg, h boldog leszek. Sztem fél karjukat odaadnák érte, ha a jelenlegi elcseszett életem helyett meleg lennék. XD
6/30 anonim válasza:
Ha lányom lenne azt még elfogadnám, de mivel fiam azt nem tudnám. Nem baj ha nem akar majd gyereket, az abszolút az ő döntése, de két pasi az valahogy nem okés.
7/30 anonim válasza:
Nem minden szülő akad ki rajta szerintem.
8/30 anonim válasza:
Elfogadnám, de én se örülnék, mert ugye vér szerinti unokák nem annyira lesznek.
9/30 anonim válasza:
Valljuk be, szinte senkise akarna, hogy a gyereke meleg legyen, ha valaszthatna...
Ez a rossz erzes ilyenkor nem csak a kulvilag miatt van, hanem, a tudat a szulonek, hogy lehet bantani fogjak a gyereket emiatt (fizikalisan, mentalisan), szegyenben marad, kirekesztik, stb. Nagy trauma tud lenni ez egy gyereknek es a szulonek. Nem mindenki tudja kezelni.
10/30 anonim válasza:
Kocsi Tibi csinálta jól, kigyúrta magát és küzdősportol így nem b@szakodnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!