Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavaró, ha egy szülő 2 naponké...

Zavaró, ha egy szülő 2 naponként hívogat, s úgy érzed, még a szabadságodat is tudni akarja, hogy mikor van?

Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 14:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A múltat nem kell felejteni, de praktikus lehet helyén kezelni.

A 2naponta telefonálás szerintem határeset, ha olyankor nem megy el fél nap az eszmecserével. Aki minden nap 2-3óránként nyomja és nem 5perces hívásokról van szó, gyakorlatilag nem tudsz úgy hazamenni, hogy ne a telefonon lógjon, véleményem szerint ez már beteges.

Az ilyen mind1, ha együtt marad a szüleivel és akkor telefon se kell...

2023. nov. 9. 08:42
 22/23 anonim ***** válasza:
39%
Édesanyám 26 éves koromban elhunyt... Bárcsak engem hívogatna 2 naponként...
2023. nov. 9. 12:59
 23/23 anonim ***** válasza:
77%

22

De bírom az ilyen áldozat típusokat.

Én 30 voltam, mikor anyám meghalt, autóbalesetben. És nem, nem mondom azt így sem, hogy bárcsak 2 naponta hívogatna. Mert tudom milyen idegesítő, mikor valaki folyamat a seggedben van. És ezzel most nem azt mondom, hogy örülök, hogy nincsen anyám, hanem hogy ha most azonnal feltámaszthatnám, akkor sem hívogatnám 2 naponta...

2023. nov. 9. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!