Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavaró, ha egy szülő 2 naponké...

Zavaró, ha egy szülő 2 naponként hívogat, s úgy érzed, még a szabadságodat is tudni akarja, hogy mikor van?

Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 14:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

#6-os, Köszi, #4-es vagyok.

Pontosan...nekem is ilyen az anyám, ezért sajnos tudom miről beszélek.

Az már beteges, ha beakarják osztani, hogy tőlük független felnőttként, te mikor mit csinálj. És megsértődnek ha te ezt elutasítod.

2023. nov. 8. 16:13
 12/23 anonim ***** válasza:
93%

Van, aki naponta felhívja a szüleit.

Nekem nincs igényem ilyen gyakori kapcsolattartásra, de különösebben nem zavarna. Legföljebb annyiból, hogy semmit se tudnék mondani. 2 nap alatt nem sok minden szokott történni velem. Dolgozom, eszem, alszom. Erre kíváncsi?

2023. nov. 8. 16:38
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Minden nap beszélek a szüleimmel.
2023. nov. 8. 16:57
 14/23 anonim ***** válasza:
68%
engem nem zavarna
2023. nov. 8. 17:00
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar ne vedd fel, vagy mondd meg hogy ne ekressenek annyit.
2023. nov. 8. 17:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát, fura lett volna. Tudtam, hogy ők a szüleikkel is nagyon ritkán találkoztak és levélben tartották a kapcsolatot, ezt szokták meg, így engem sem kerestek csak hetente maximum, vagy én jelentkeztem be, hogy minden rendben.
2023. nov. 8. 17:16
 17/23 anonim válasza:
100%
2 nényjém van, mindkető napi 3x beszél mamámmal. Apum már ritkábban, 1 héten egyszer vagy csak simán meglátogatja.
2023. nov. 8. 19:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem zavaró. Senkivel nem beszélek napi szinten, csak a férjemmel, gyerekeimmel, munkatársaimmal. Nekem ez így jó. Nincs kedvem mindennap eljátszani, hogy "mi történt veled? semmi. jó, szia.". Az meg teljesen életidegen tőlem, hogy "jujj képzeld anyu, xy ezt mondta a munkahelyemen, a postás meg nem csengetett" stb. Ezek a mindennap történetmesélések a sírba visznek. Semmi nem tud annyira bestresszelni, mint a szülőkkel, nagyszülőkkel való üres fecsegés a semmiről, meg hogy mi van Terike nénivel, meg az unokatestvéreimmel.
2023. nov. 8. 20:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ettől csak az a jobb, amikor 2 óránként hívják egymást, hol egyik - hol másik és amíg beszélnek, értelemszerűen nem nagyon tudsz "kapcsolatba lépni" a pároddal, mert hát telefonál.

Nem 2naponta, 2óránként...

2023. nov. 8. 22:30
 20/23 A kérdező kommentje:

Feleslegesnek tartom az állandó hivogatast, mert az egyik szülő unatkozik, s mindig rám gondol.

A másik hogy nem az zavar inkább, hogy 2 naponként hívogat, hanem az, hogy eszembe jut gyermekkoromban hogy vert, s mit kezdjek ezzel z érzéssel, mert mindig feljön. Amúgy szeretjük egymást,, csak ez a probléma.

Vagy felejtsem el a múltat? S az legyen a fejemben hogy idős , s kitudja még meddig látom? Két érzés közt szenvedek, küszködök.

2023. nov. 9. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!