Zavaró, ha egy szülő 2 naponként hívogat, s úgy érzed, még a szabadságodat is tudni akarja, hogy mikor van?
#6-os, Köszi, #4-es vagyok.
Pontosan...nekem is ilyen az anyám, ezért sajnos tudom miről beszélek.
Az már beteges, ha beakarják osztani, hogy tőlük független felnőttként, te mikor mit csinálj. És megsértődnek ha te ezt elutasítod.
Van, aki naponta felhívja a szüleit.
Nekem nincs igényem ilyen gyakori kapcsolattartásra, de különösebben nem zavarna. Legföljebb annyiból, hogy semmit se tudnék mondani. 2 nap alatt nem sok minden szokott történni velem. Dolgozom, eszem, alszom. Erre kíváncsi?
Ettől csak az a jobb, amikor 2 óránként hívják egymást, hol egyik - hol másik és amíg beszélnek, értelemszerűen nem nagyon tudsz "kapcsolatba lépni" a pároddal, mert hát telefonál.
Nem 2naponta, 2óránként...
Feleslegesnek tartom az állandó hivogatast, mert az egyik szülő unatkozik, s mindig rám gondol.
A másik hogy nem az zavar inkább, hogy 2 naponként hívogat, hanem az, hogy eszembe jut gyermekkoromban hogy vert, s mit kezdjek ezzel z érzéssel, mert mindig feljön. Amúgy szeretjük egymást,, csak ez a probléma.
Vagy felejtsem el a múltat? S az legyen a fejemben hogy idős , s kitudja még meddig látom? Két érzés közt szenvedek, küszködök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!