Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az miért jó, hogy...

Szerintetek az miért jó, hogy egy apám korú férfi rám fogja, hogy "anorexiás" és ezzel üldözi a szüleimet évekig?

Figyelt kérdés

Még ilyen is ment, hogy meg fog halni, meg hogyan menstruálok, biztos póthajam van, mert az anorexiától kihullott stb. "Nekem a testesebb ők tetszenek", ki nem szarja le. Meg azt ecsetelte nekem, hogyan dugna meg.

Mikor elkaptam meg letagadta és fenyegetőzött. Nem vagyok az, de nem is 2 mázsás, mint a felesége...

2023. nov. 8. 08:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
35%

Ja.rettegsz, de nem csinálsz semmit.

Majd valaki innen gyakoriról felkeresei ès agyon veri neked vagy mi?

A te problèmád,neked kell megoldani

2023. nov. 8. 12:51
 22/30 anonim ***** válasza:
37%
Menthetetlen vagy. Igazi áldozat, akit mindig kihasználnak majd, mert képtelen vagy kiállni magadért...
2023. nov. 8. 12:54
 23/30 anonim ***** válasza:
6%

Szarj bele a postaládájába vagy áztasd el a lakását a pincéjükből (álltalában nincsenek lakások biztosítva elázás ellen és senki se fogja tudni megmondani hogy te voltál, pedóbácsi kap egy jó kis számlát)

Az is egy jó megoldás hogy felkeresed a munkahelyén a hres csapatot (ha irodában dolgozik persze) a másik csajjal és közlöd velük hogy zaklat rendszeresen titeket, hozz nekik egy hangfelvételt/képeket/videókat is ajándékba. Boom pedóbácsi repül is.

Mivel sok gyereke van nagyon fog neki fájni ha elveszíti a munkáját ez a szatír sz@r.

Az ilyen nyomorékokat nem hatja meg az ha rajuk hívod a rendőrt, meg nem is nagyon veszik komolyan a szexuálisan zaklatott nőket Magyarországon sajnos.

2023. nov. 8. 13:50
 24/30 A kérdező kommentje:

Az a baj utolsó, ha ezt megpróbálnám még én lennék beperelve "rágalmazásért", de nem is tudom, hova. Egy pénzmosoda cégük van, a feleség kitartott...

Anyám meg bármit megtenne érte, védi, hazudik, kicseszik velem, mocskolódik. Akkor kitörölte a rengeteg emailt, amiket ez az őrült írkált, nehogy legyen bizonyítékom. Belejárkál a gépembe,.hogy nehogy elbeszéljem bárkinek stb. Ilyen mocskos szemét nem az anyám. Ha elkapom, meg magyarázom neki, hiába.

2023. nov. 8. 15:20
 25/30 A kérdező kommentje:
Egyébként annyámnak a drág kicsi pici fiacskája a kedvenve,.engem meg utál gyerekkorom óta,bazt sem tudja, hogy csesszen ki velem. Na de a drága egyetlen kisfiának, annak mindent, vissza sem szólhatok neki, mert akkot fut anyucihoz. Kb. 13 éves koráig még a seggét is anyja törölte ki neki, mindig kiabált neki a wc-ről és futott. Az összes pénzét elszórja neki, de az sem baj.
2023. nov. 8. 15:53
 26/30 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy elgyen bizonyíték.
2023. nov. 8. 18:31
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2023. nov. 11. 16:22
 28/30 anonim ***** válasza:
95%
Ha a sztori igaz, akkor durva. Csak egyszer egy iskolatarsam szinte szo szerint igy beszelt evekig az eleterol, es egyszer kiderult, hogy paranoid skizofren. Hat, megis inkabb a tortenet legyen igaz, mert abbol el lehet menekulni.
2023. nov. 12. 01:09
 29/30 A kérdező kommentje:
Beteg vagy utolsó
2023. nov. 12. 01:19
 30/30 A kérdező kommentje:
Minden kérdés alá ugyanezt a beteg szöveget másolod bele, 4 karikás mind. Osztálytársadat is zaklatta egy férfi??? De ilyen troll idiótával nincsen is értelme beszélgetni.
2023. nov. 12. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!