Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az miért jó, hogy...

Szerintetek az miért jó, hogy egy apám korú férfi rám fogja, hogy "anorexiás" és ezzel üldözi a szüleimet évekig?

Figyelt kérdés

Még ilyen is ment, hogy meg fog halni, meg hogyan menstruálok, biztos póthajam van, mert az anorexiától kihullott stb. "Nekem a testesebb ők tetszenek", ki nem szarja le. Meg azt ecsetelte nekem, hogyan dugna meg.

Mikor elkaptam meg letagadta és fenyegetőzött. Nem vagyok az, de nem is 2 mázsás, mint a felesége...

2023. nov. 8. 08:41
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
A felest meg lehet te ittad.meg helyettem, de mit is vártam ettől az oldaltól. Szerintem egyeseknek itt tényleg az a szórakozás, hogy névtelenül beleköthessenek másokba, trollkodhassanak. Nem kérek több választ!
2023. nov. 8. 09:53
 12/30 anonim ***** válasza:
54%

Ha nem névtelenül kötnék bele az értelmetlen kérdésedbe, az segítene?

Te ne akarod ezt a problémát megoldani. Akkor mi mit is csinálhatnánk?

2023. nov. 8. 09:59
 13/30 A kérdező kommentje:
Neked nem kell semmit sem csinálni, választ se írj, köszi!
2023. nov. 8. 10:04
 14/30 anonim ***** válasza:
15%
És ha mégis?
2023. nov. 8. 10:06
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
És akkor mivan? Mit foglalkozol vele? Károgjon, szrni rá.
2023. nov. 8. 10:08
 16/30 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy azért csinálja, mert tudja, hogy szr neked ;), és magadra veszed a dolgot.

Ne tedd, hadd mondja. Kit érdekel? Vagy mitől félsz, megver, ha elküldöd az anyjába?

2023. nov. 8. 10:09
 17/30 anonim ***** válasza:
20%
Vegyél egy ko pfeffert.
2023. nov. 8. 10:45
 18/30 Metionin ***** válasza:
100%

Legközelebb küldd el a kva anyjába és közöld, hogy ez zaklatás és ha még egyszer jártatja a pofáját, megy a feljelentés. Telefont tartsd készenlétben, hogy tudj felvételt készíteni és ha kell, valóban jelentsd fel. Kit érdekel, hogy a szüleid mit szólnak hozzá?

Amúgy hány éves vagy? Tervben van a különköltözés a szülőktől? Akkor megszabadulnál tőle de objektíven nézve is ez már feljelentést ér.

2023. nov. 8. 11:14
 19/30 A kérdező kommentje:

Ennek nem használ, ha elküldöd, inkább felbátorodik és tagad, fenyegetőzik, ordibál. Azzal is meg vagyok fenyegetve, hogy felejelent rágalmazásért. De nagyon félek, teljesen őrült, veszélyes, meg átment már nagyon durva szintre. Tudok egy másik lánnyal is, akit zaklatott, ott nagyon durva dolgokig elfajult, ő mondta, hogy előtte mint ideköltöztek, ez Budapesten is lányokat zaklatott, bántott.

Egyébként anyám nagyon durva, mocskolódik, szemétkedik is velem, csak hogy ezt a mocskot védhesse. Ha meg barátom lett volna, kb. agyonvertek volna.

2023. nov. 8. 12:09
 20/30 Metionin ***** válasza:
100%
Na pont azt vedd fel, ahogy fenyegetőzik. És go rendőrség. Lehet, hogy a korábbi esetei miatt benne is van a rendszerben. Anyád meg menjen a pcsába, tán szerelmes a fickóba.
2023. nov. 8. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!