Ha egy anorexás nő/lány és egy szintén éttkezési zavaros férfi/fiú egymásba szeret, milyen lenne a kapcsolatuk?
Felfalnák egymást :D
De talán tudnának egymásnak segíteni, ugyanis a testképzavarosok magukon nem látják, hogy már elfogynak lassan, de máson látják ugyan ezt, tehát más testét a valóságnak megfelelően látják, a sajátjukat meg mindig kövérnek, akár milyen soványak is már.
Visszahúznák egymást. Én egészen közelről (jó baráti társaság) ismerek ilyen párt, és azt látom, hogy evés terén nincsenek jó hatással egymásra. Pl. ha az egyik csak pár szem epret eszik egy nap, akkor a másik is csak ennyit. (Ez konkrétan megtörtént.) Tehát ha bármelyikőjük többet enne, kívánna, akkor is ugyanolyan keveset / ugyanazt eszi, mint a másik.
Nagyon rossz hatással vannak egymásra evés terén, mondom én ezt úgy, hogy szintén anorexiás vagyok.
A fiúnak bulimiája lenne vagy ő is anorexiás lenne?
Fiúk sokszor inkább gyúrnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!