Sok szülõ miért asszisztál ahhoz, hogy a lányuk bántalmazó kapcsolatban maradjon?
Párválasztásnál ritkán kérdezik a gyerekek a szülők véleményét és nem is hallgatnak rájuk ha ellenvéleményük van.
Felelős felnőtt ember tudja ezt és igyekszik egyedül megoldani a problémáit, nem kell a szüleit is magával rántania a bajban.
Szegény világtalan Julika néni, aki egy ilyen családban nőtt fel és ilyen férjet talált magának,azzal a meggyőzödéssel éli le úgy életét, hogy ez így a normális.
Legfeljebb annyit mond lányának, hogy ez az asszonysors amit el kell viselni, ezzel jár. Különben is lányom, mi lesz veled nélküle mindent neki köszönhetsz, majd erről beszélnek a faluban, hogy elhagytad a férjed, vénlány akarsz lenni, mint a Marcsi lánya? Inkább ne mondj neki olyat, amiért visszaüthet.Menj szépen haza és kérj bocsánatot mielőtt az utcára küld.
Hát ezért.
11: remélem, az én lányomnak több esze lesz és nem 30-as palikkal fog hetyegni alig 18 évesen... Ilyenkor egyrszt téged is megkeresnélek, hogy vagy lepattansz róla, vagy rád küldök valakit, hogy megagyaljon. Meg a lányomat is akkor egyszer életében végig húznám a hajánál fogva, arccal lefelé a macskakövön, mert ha történne is vele valami hála neked, akkor én lennék felelősségre vonva, mert én vagyok a szülője. És engem hurcolnának meg a rendőrök, hogy így leszartam, hogy hagytam dugni egy hozzá képest vén faxszal.
Azért ha 30x éves férfiként csak tizenéves suncusoknak kellenék, a minimum, hogy napi szinten leköpném a tükörképemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!