Kinek kellene ismét kezdeményezni a kapcsolat teremtést?
Miért akarsz kapcsolatot tartani vele? Engedd el, éljétek az életeket.
Egy normális ebédet is sajnál tőletek, utálja ha nála vagytok. Anyagilag sem segít, majd ha egyszer meghal és lesz mit örökölni utána kaptok valamit tőle.
Szülinapjára majd küldj te is képeslapot.
Senkinek. Ez nem család, csak púp voltatok a hátára.
Nekem az apám dettó ekkora féreg. Le se tojom.
A gyerekeid érdekében NE.
Őket is tönkreteszi az ilyen toxic idióta, mint anyád.
Utolso mondatot megmosolyogtam.
Figyelj a helyzet az, hogy ilyen "mama" még nem mama. Foleg ha dolgozni jar, akkor meg nem fogadta el, hogy oregszik, nem szeretne nyugdijas lenni es valoszinu a nagymamasag klasszikis formajat se szeretne vagyis még nem.
2-4 evesek a gyerekeid.
A helyedben irnek neki en is egy kepeslapot, hogy koszi az udvozlolapokat es gyere mar el hozzank Mikulas estere aludj itt.
Nem tudom mikorra esik de valahogy hozzatok ossze.
Anyudhoz kar elmenni, lathatoan zavarjatok aamegszokott kis kozegeben. Inkabb pegyen ő a vendeg nalatok. Ott konnyebben jatszat a gyerekekkel nem fogja a sajat musorat nezni stb.
A gyerekeknek talan igy jo elmenyei lesznek vele kicsikent, hogy na amikor jott a mama jott a mikulas is. vagy akkor mentunk geyutt cukraszdaba vagy anya akkor sutott tortat piskotat kaarmit. Anyukad ha olyan akkor jojjon reghel es menjen haza estere. De legyetek egyutt par orat. lassa a kicsiket.
Miért a 70 éves anyadnak kellene agyat húznia, ha ott vagytok ti a gyerekeitekkel? Nekem evidens lenne, mondjuk gyerek nelkul is, hogy nem az idős anyámmal huzatom át az ágyat, ha vendégsegben vagyok nála. Főzni meg egyértelműen segítenék neki, vagy rendelnék valamit. Azt se értem, mi a probléma azzal, hogy a saját házát a saját ízléses és igénye szerint újította fel. Te ott vendég vagy a gyerekeiddel, az az ő otthona. A képeslappal ő megtisztelt benneteket, te voltál bunkó, hogy nem reagáltál rá.
A kapcsolatot meg kell szüntetni teljesen, mert totál mást vártok el egymástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!