Kinek kellene ismét kezdeményezni a kapcsolat teremtést?
Egyfolytában anyádat szidod, semmi nem jó, amit csinál. Egyértelmű hogy nem akar a te elvarasaid szerinti nagymama lenni. A hugodra féltékeny vagy.
Mi q kerdes? Nem kell itt senkinek semmit kezdeményeznie, nem kell itt erőltetni q kapcsolatot
Kérdező, abszolut megértelek, de: Négytagú családdal akkor cuccolnék csak valaki nyakára vendégségben, ha kifejezetten ő hív, hogy menjünk. Anyád, ha így viselkedik, akkor valószínűleg soha nem is hívott, soha nem is kérte, hogy menjetek. Neki ez nyűg, gond, feladat, tudomásul kell venni, hogy ez van.
Én nem mennék többet, de telefonon sem smúzolnék. Ha neki jön a szülinapja, akkor küldenék egy képeslapot.
(Amúgy azért fura, anyám engem, férjemet és a lányunkat úgy látta mindig több napos vendégsége, mintha valami királynőt várna. Ma már a lányom felnőtt, de ha jönnek a férjével, én is úgy fogadom, (kaják, többféle süti, kedvenc ételek, vetett ágy), mint egy hercegnőt. És nem muszájból, hanem szeretetből. Azért hogy anyud pár szem krumpli megfőzése miatt cirkuszol, ott lehet valami kattanás nála mentálisan.)
17!
Az én nagyanyám milliókat spórolt össze anno. Tudod hogy? A többségét az ételen.
De hagy legyen már a magánügye, hogy lakasfelujitasra költi a saját pénzét vagy a kérdező gyerekeit eteti
Senkinek nem kell. Fogadd el, hogy anyád nem szeret téged, teher vagytok neki a családdal, nem is érdekli, mi van veletek. Ő sosem lesz az a nagymama, akit szeretnél.
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!