Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek kellene ismét kezdeménye...

Kinek kellene ismét kezdeményezni a kapcsolat teremtést?

Figyelt kérdés
A gyerekeim 2 és 4 évesek. Anyukám most volt hetven de jó egészségügyi állapotnak örvend és még dolgozni jár. Évente pár alkalommal megyünk haza. Hatalmas hisztit csinál ha ágyazni kell kiabál, hisztizik, főzni nem akar akkor is ha főz 4 főre 2 krumplit . A gyerekek nem nézhetnek tévét mert az ő műsora megy, nem is próbál mama módjára viselkedni. Felújította 8 millió forintból a házat magának, de mi még mindig egymás hegyén hátán alszunk. Legutóbb délben sírt a gyerek hogy éhes erre közölte hogy majd délután lesz ebéd, kiosztottam és eljöttünk tőle . Ez augusztusban volt. Azóta volt a kisfiamnak, férjemnek, nekem születésnapom, nem hívott fel , feladott egy képeslapot amire nem reagáltunk. A húgom folyamatosan hátulról fúr minket , azóta ő sem keres. Kinek kellene most kezdeményezni, ő annyira tud haragudni hogy így megy a temetőbe.

2023. nov. 5. 08:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Teljes értetlenséggel állok az előtt, hogy szerinted bárkinek is fel kéne vennie a kapcsolatot. Mért kéne? Fel nem merül! "Mégiscsak az anyám." Nem, nem az anyád. Az anya ott kezdődik, hogy szeret. Maximum belőle jöttél világra.
2023. nov. 5. 10:32
 12/25 anonim ***** válasza:
76%

Egyfolytában anyádat szidod, semmi nem jó, amit csinál. Egyértelmű hogy nem akar a te elvarasaid szerinti nagymama lenni. A hugodra féltékeny vagy.

Mi q kerdes? Nem kell itt senkinek semmit kezdeményeznie, nem kell itt erőltetni q kapcsolatot

2023. nov. 5. 10:33
 13/25 anonim ***** válasza:
18%
Nyilván a más emberek ezért fizetnek neki, azért csinálja. Te megkerdezted már valaha tőle, hogy van e pénze krumplira? Vagy azért főz 2 szemet 4 főre, mert nincs tobb?
2023. nov. 5. 10:35
 14/25 anonim ***** válasza:
62%
Na ne álnaivkodj, 13-as! Szándékosan kötözködsz? Fekete pont!
2023. nov. 5. 10:37
 15/25 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, abszolut megértelek, de: Négytagú családdal akkor cuccolnék csak valaki nyakára vendégségben, ha kifejezetten ő hív, hogy menjünk. Anyád, ha így viselkedik, akkor valószínűleg soha nem is hívott, soha nem is kérte, hogy menjetek. Neki ez nyűg, gond, feladat, tudomásul kell venni, hogy ez van.

Én nem mennék többet, de telefonon sem smúzolnék. Ha neki jön a szülinapja, akkor küldenék egy képeslapot.

(Amúgy azért fura, anyám engem, férjemet és a lányunkat úgy látta mindig több napos vendégsége, mintha valami királynőt várna. Ma már a lányom felnőtt, de ha jönnek a férjével, én is úgy fogadom, (kaják, többféle süti, kedvenc ételek, vetett ágy), mint egy hercegnőt. És nem muszájból, hanem szeretetből. Azért hogy anyud pár szem krumpli megfőzése miatt cirkuszol, ott lehet valami kattanás nála mentálisan.)

2023. nov. 5. 10:38
 16/25 anonim ***** válasza:
4%
Jaj 14, most mi lesz???? Fekete pont???? 😭😭😭😭
2023. nov. 5. 10:40
 17/25 anonim ***** válasza:
85%
13-as! Nyilván nincs pénze 2 krumplira, csak 8 milla lakásfelújításra. Biztos úgy kimaxolta magát, hogy zsíroskenyérre se futja. Amúgy meg ha idegenektől pénzt kér a főzésért, akkor a gyerekeitől is kérjen ha alkalmanként betévednek? Ha a szüleim jönnek hozzánk és többet vásárolunk, eszem ágában sincs pénzt elfogadni. De ha mi megyünk, ők se kérnek. Vagy ha vendégeket hívsz, akkor közlöd, hogy 3000 ft/fő?
2023. nov. 5. 10:41
 18/25 anonim ***** válasza:
24%

17!

Az én nagyanyám milliókat spórolt össze anno. Tudod hogy? A többségét az ételen.

De hagy legyen már a magánügye, hogy lakasfelujitasra költi a saját pénzét vagy a kérdező gyerekeit eteti

2023. nov. 5. 10:43
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nálam alapszabály: Ahova nem hívnak, oda nem megyek. Szerintem tök egyszerű.
2023. nov. 5. 10:44
 20/25 anonim ***** válasza:
87%

Senkinek nem kell. Fogadd el, hogy anyád nem szeret téged, teher vagytok neki a családdal, nem is érdekli, mi van veletek. Ő sosem lesz az a nagymama, akit szeretnél.

M

2023. nov. 5. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!