Ha van mostoha anyad/apád milyen velük a kapcsolatod? Hogyan jellemeznéd őket? Kort is írj.
Furi, hogy 2évvel idősebb tőlem a mostoha apám. Egyelőre még kerülöm őket :)
36N
Egy OCD-s passzív-agresszív toxic szr nő a mostohaanyám.
És ezzel mindent elmondtam róla, ráadásul nem csak velem, hanem a saját gyerekével is, meg apámmal is így viselkedik.
A gyereke ebben nőtt fel, SAJNOS nekik ez a természetes, apámat a hormonjai viszik (szépen fogalmaztam), én meg szenvedtem, mert elköltözni nem volt lehetőségem, de a hátam közepére nem kívántam egy ilyen embert, mint mostohám.
Már elmúltam 30.
Az nem mostoha apa, az egyszerűen anyukád pasija.
A páromnak sokkal jobb a kapcsolata a nevelőanyjával, mint az igazi anyjával. A válás után az anyja kapta a három gyereket, de már akkor se volt jó a viszonyuk, ezért mind a hárman az apjukkal maradtak, az anyjukat meg nem érdekelte, hogy nincsenek vele. Néha vitt nekik valamit, aztán először az ország másik végébe költözött egy szó nélkül, de már évek óta úgy él külföldön, hogy nem keresi a gyerekeit. Ha ők írnak neki, válaszol, de kb tojik rájuk.
A nevelőanyjuk meg egy tündér, mind a három fiút sajátjaként szereti, az unokákat imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!