Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig tűrnétek, hogy az...

Meddig tűrnétek, hogy az alkoholista apátok verjen, fenyegessen és terrorizáljon?

Figyelt kérdés
Az öcsém a kedvence, annak mindent. Meg sajnos akadtak olyan rohadékok, akik ezt ki is használták. Az orromat többször eltörte, sosincs nyugalmam, ha kiszólod, hogy elköktöznél őrjöng, fenyeget és két kézzel majdnem megfojtott. Évek óta ezzel tart sakkban, hogy megfenyegegett, hogy megöl. A barátnőimnel elmeséltem,.volt, aki kiröhögött, meg utána ezen nevetgélt a barátjával.
2023. okt. 31. 15:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 évesen vertem állba az öregem, akkor már voltam annyira erős fizikailag, hogy meg tudtam magam védeni. Le is ült szépen a sarokba és utána nem emelt rám többet kezet.
2023. nov. 1. 16:26
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ mennyi idős koromban. Ennél kevesebbért is öltek már

Mai fejjel, valahogy elmennék onnan, vagy ha nem tudnék, akkor jogi útra terelném a dolgokat. Ilyen szélsőséges esetben már ingyen kisegít a rendszer. Ha az sem segít, akkor megoldanám, hogy megölhessem, önvédelemnek álcázva.., illetve hivatalosan álcázva, valójában meg rám kényszerített önvédelem.

2023. nov. 1. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!