Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Roma lányokat kitagadják?

Roma lányokat kitagadják?

Figyelt kérdés
Érdekelne az a dolog, hogy roma lányokat kitagadják vagy máshogy bánnak vele családon belül ha ő próbál az életben feljebb törni, okosodni, tanulni mint egyes társaik aki egyből csak neki lát gyereket szülni és semmi más életcélja nincs?

2023. okt. 29. 01:37
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem.
2023. okt. 29. 01:40
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Miért tagadnák ki? Ez inkább vicckategoria kerdes:D Ismerek olyan romakat is, akik orvosok,ugyvedek stb büszkék rá, nincs olyan hogy kitagadás. Illetve ha van is,az ugyanúgy nem romáknál is van. Ember függő. Nem bőrszín függő.
2023. okt. 29. 02:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

#2 de van.Olyan is,aki szégyenli ,hogy cigány!

Amugy milyen hülye kérdés ez?

2023. okt. 29. 03:24
 4/10 anonim válasza:
90%

Az unokahúgom cigánylány, de 2 két diplomás tanárnő.

Kérdező:

Nálunk nincs ilyen.

Mikor kamasz voltam, apám pincérnek-szakácsnak akart adni, mert azzal jól lehet keresni, ráadásul, mivel ő zenész ember, és otthon van a vendéglátásban, így könnyen el is tudott volna helyezni.

Engem azonban az informatika érdekelt, így nem a vendéglátást választottam, hanem informatika szakra jelentkeztem, és fel is vettek.

(az más kérdés, hogy azt végül nem végeztem el, máshogy alakult az egész. De a tanulást jelenleg sem hagyom abba.)

Amúgy nem vagyok teljesen cigány, csak vannak olyan felmenőim is.

2023. okt. 29. 04:00
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Amennyire magyar lányokat.
2023. okt. 29. 06:39
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Miért tagadnák ki?

Nekem van roma ügyvédnő kollégám.... mindeki büszke rá (nem volt könnyű dolga már a jogi egyetemen sem.......a szülei még irni- olvasni sem tudnak...)

Ha kitagadnák, ők veszítenének többet....

2023. okt. 29. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
A családtól függ. Van ahol nem zavarja őket, sőt büszkék, máshol nagy szégyen, így vagy kitagadják vagy nem engedik neki. Ismerek olyan családot ahol a srác magyar lányt vett el amiatt a család nem is volt hajlandó elmenni az esküvőre, szégyen volt, hogy nem cigót vett el
2023. okt. 29. 09:42
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
A tanultság=sok pénz. Már csak azért sem tagadják ki.
2023. okt. 29. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A nők helyzete, és megítélése eleve más a cigányoknál.

Jobban élnek még ma is a hierarchikus férfi - női szerepek...

A férfi dolgozik, a nő otthon van, vezeti a háztartást, és gondoskodik a gyerekekről, és a férjéről is! A nők szerepe másodlagos, bár sokat dolgoznal a családért, a saját életük, vágyaik (tanulás, karrier) háttérbe szorulnak. Egy nőnek követni kell a férjét. Szerintem vannak olyan csoportok, ahol válás sincs.

2023. okt. 30. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:
75%

"A férfi dolgozik.........."

Na ne szórakozz!

Azt se tudják mi a munka....

Lopni tudnak csak. Meg többen rátámadni egyre!

Meg elvenni a másét!

Régen el kellett volna törölni a tetves fajtájukat!

2023. okt. 30. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!