Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám soha nem fürdik, kb. 2...

Anyám soha nem fürdik, kb. 2 hónapja zuhanyzott utoljára. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Előtte is már havi fürdés volt, de most már az sem. A ruháit, ágyneműit ellopkodom kimosni, mert azok is büdösek, feketék...

Lavorban szok hajat mosni.

2023. okt. 28. 13:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha egyedül él költözhet össze a férjemmel...annak se barátja a víz. Biztos megszeretnék egymást.
2023. okt. 28. 19:12
 22/28 anonim ***** válasza:
88%

Semmit. Ha már te is szóvá tetted, meg a kollégák is, akkor nem lehet többet tenni. Ez akár egy kezdődő skizofrénia vagy demencia is lehet, vagy komolyabb depresszió. Előbb-utóbb nagy eséllyel munkája se lesz. Nekem irodában volt egyszer egy nagyon büdös ápolatlan kolléganőm. Vittem be parfümöt és 20 percenként az orrom alá fröcsköltem belőle, mert nem bírtam a szagát, pedig több méterre ült. Aztán pár hét múlva kirúgták, pont a büdössége miatt. Sok cégnél se preferálják ezt, teljes joggal.

Költözz külön tőle, ez csak rosszabb lesz. Ha ő nem akar mosakodni, akkor nem lehet erővel betolni a zuhany alá. Aki azt írta, hogy vegyen valami jószagú szappant vagy tusfürdőt neki, nos, azt se használná az ilyen.

2023. okt. 28. 19:48
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

"Előtte párszor fürdöt azért, de most az öcsém kb. 7-8 millióval megkopasztotta az elmúlt 1-2 évben..."

Itt az öcsédet is le kéne rendezni

2023. okt. 28. 22:09
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus

Ha semmi se hat rá akkor amint teheted költözz el

2023. okt. 29. 00:44
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondold végig. Dührohamot kap, ha a fürdést említik neki. Mit tenne, ha a pszichológussal állna elé valaki?
2023. okt. 29. 05:39
 26/28 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, ha nem mondasz semmit, n tudunk mit mondani. De nagy nehez kibökted, hogy az öcséd lenyúlt tőle több millió Ft-t. Én ebből kiindulva arra következtetnék, hogy lehet, adósságba keveredett, mert akár az is lehet, hogy hitelt vett fel. Mivel pedig adósságba keveredett, és koránt sem biztos hogy olyan jól keres, lehet csak úgy tudja fizetni, hogy nem fürdik, és nem mos. A dührohamai pedig könnyen lehetnek az ez miatti frusztráltság miatt, elmondani pedig nem akarja.

De ez csak egy felvetés, amennyi alapján írtál.

2023. okt. 29. 21:59
 27/28 anonim válasza:
77%
Vidd el pszichiáterhez. Ahogy mások is írták, kezdődő skizofrenia vagy súlyos depresszió (esetleg kezdődő demencia) jele is lehet ez az igénytelenség. Előbbi kettőre van gyógyszeres kezelés, ami nagy valószínűséggel segít. Kezdődő skizofréniat sokkal könnyebb megfogni gyógyszerrel, amíg nem bontakozik ki teljesen a betegség
2023. okt. 30. 02:53
 28/28 anonim ***** válasza:
75%
27-es: Elvinni nem tudja, mert nem akar menni. Amíg nem ön-és közveszélyes, nem lehet ezt erőltetni. Sajnos inkább neki lenne jobb elköltözni.
2023. okt. 30. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!