Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám soha nem fürdik, kb. 2...

Anyám soha nem fürdik, kb. 2 hónapja zuhanyzott utoljára. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Előtte is már havi fürdés volt, de most már az sem. A ruháit, ágyneműit ellopkodom kimosni, mert azok is büdösek, feketék...

Lavorban szok hajat mosni.

2023. okt. 28. 13:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Nem iszik kb. semmit.

Amúgy ez az, hogy a munkahelyére is így jár be és még ő volt felhábordova, hogy kibeszélték, hogy büdös. Nem is szólhatsz neki, mert egyből ordibál, dühbe jön.

2023. okt. 28. 15:00
 12/28 anonim ***** válasza:
95%
Miért nem írsz többet róla, pl. hány éves, egyedül él-e, korábban volt-e ilyen stb.?
2023. okt. 28. 15:00
 13/28 anonim ***** válasza:
10%
Én covid előtt naponta fürödtem és váltottam fehérneműt. Azóta nálam is előfordul hogy csak kéthavonta fürdök illetve hetente cserélek fehérneműt
2023. okt. 28. 15:45
 14/28 anonim ***** válasza:
67%

Vegyél valami különleges habfurdot vagy tusfurdot.

Nézd, anyu, vettem magamnak a multkor ilyen habfurdot. Valami eszméletlen jó illata van, olyan jól ellazit, gondoltam veszek neked is, biztos szeretni fogod. Tessék, próbáld ki, aztán majd számolj be róla, milyen volt.

2023. okt. 28. 15:59
 15/28 anonim ***** válasza:
13%
De jár el munkába, iskolába, vagy máshova?
2023. okt. 28. 16:03
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Pedig akartam írni hogy a kollégák talán hatással lehetnének rá, mert olyan mellett dolgozni aki kb. havonta egyszer fürdik...

Egyébként van olyan ismerősöm, akinek évekig nem volt rendes fürdőszobája anyagi okok végett, mégsem volt büdös sosem, mert akarta és megoldotta.

2023. okt. 28. 16:09
 17/28 A kérdező kommentje:

Nem akarok nagyon konkrétumot, 60 éves, dolgozik stb.

#14 Ilyen sajnos nem hatja meg. Akkor is dührohamot kap, vagy idézem "megőrül", ha kimosod a büdös ágynemüut, ruháit, mert előbbit minek, utóbbit majd ő kiöblíti, mert a mosogép sok "vizet pazal". Nem tudom, miért csinálja ezt. Előtte párszor fürdöt azért, de most az öcsém kb. 7-8 millióval megkopasztotta az elmúlt 1-2 évben és azóta spórol még azon is. Bár nem az ő fürdésén visszajönni a pénz...

2023. okt. 28. 16:47
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el tőle, akkor nem fog zavarni.
2023. okt. 28. 17:06
 19/28 anonim ***** válasza:
80%
Pszichológushoz vinni?
2023. okt. 28. 18:14
 20/28 anonim ***** válasza:
47%
Esetleg ha beszállnál a költségekbe, ha ennyire akár spórolni? Plusz amit a 14-es írt szerintem is nagyon jó ötlet
2023. okt. 28. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!