Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a szülö a felnött gyerekének fött ételt hord ha kell ha nem?

Figyelt kérdés
Mi 8 év után költöztünk haza külföldröl, én mar kicsi koromtòl fözök. Ahogy haza költöztünk anyukam is anyòsom is fazekakba akarta hordani a kaját, ami aranyos egyrészt értem a segitö szandekot, tudom sokan örülnének is, de én szoltam, hogy a házamban én fözök. Ha akarnak kerti alapanyagot adni el fogadom, ha ebédre hívnak vasárnap pl szívesen megyünk ha nincs programunk, de az étel hozást nem szeretném. Anyukám meg értette anyòsom meg sértödött, most nem tudom hova tenni a dolgot.

2023. okt. 28. 08:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
65%

"menjen akkor az anyjához kajálni, de ne anyuci hozza KÉRETLENÜL a főtt ételt."

De ha a pasinak megfelel, hogy kéretlenül viszik???? Gondolom, ha zavarná, szólna. Ha nem szól, akkor nem zavarja, csak téged, te meg nem bírod elviselni, hogy a pasinak is önálló döntései legyenek az anyja kapcsán.

2023. okt. 29. 08:39
 22/25 A kérdező kommentje:

Én ugy látom(bár lehet nem jò a meglátás), hogy a legtöbb anyòs nem tudja el engedni a fiát és a miatt vannak ezek a kaja hordozgatàsok és egyebek. El romlott a mi nap egy háztartàsi gép, nem a férjét hívta hanem a fiàt, hogy oldja meg. Na már most ugye mindenik fiának van családja, feleség, gyerek. Itt az elengedèssel van a gondd a mi esetünkben anyòs részéröl. De màsnàl ez lehet teljesen màsként.

Volt arra is precedens, hogy egy ominòzus "mama", nem a mienk, a menyét a hàta mögött drogos k*vának hívta, aztán szombaton vitte fazekakba a kaját a kisfiának, hányinger. Pont e miatt nem szeretem ha kajàval jön meg bármi màssal.

2023. okt. 29. 11:31
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

De mi abban a "nem elengedés", hogy néha főz valamit a gyerekének, amiről tudja, hogy szereti? Te nem szoktál kedveskedni annak, akit szeretsz, nem esik jól örömet okozni neki?

Az a baj, hogy a menyek többsége meg a ló túloldalára esik ezzel a leválással, tényleg amolyan tulajdonaként gondol a férjére, elvárja, hogy az kvázi mindenféle szokást szüblntessen be az anyjával, mintha félidegenek lennének, lehetőleg beszélni se beszéljenek 2 hetente egy alkalomnál többször, de a lényeg, hogy anya és fia semmiben ne érthessen egyet, ami a feleségnek nem tetszik, mindenben cdak az ő véleményét hajthatja a férj.

2023. okt. 29. 12:14
 24/25 A kérdező kommentje:
Feleslegesnek érzem, hogy vitába szálljak veled mert nem érted a mondandòm lényegét.
2023. okt. 29. 14:58
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk észrevehetően az állt mögötte, hogy úgy gondolták, itthon nem tud normálisat enni a kisfiuk. Aztán lassacskán megszokták, hogy de, azóta végre nem egy hadseregre valót tukmálnak ide, csak tényleg egy-egy adagot. Az se nagyon hiányzik egyikünknek se, de egye fene.

Akik nem gondolják, hogy a gyerekük éhenhalna a kajaadomány nélkül, és kifejezett kérés ellenére is viszik, azok nem tudom, mit éreznek.

2023. okt. 29. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!