Mi a véleményetek arról, hogy a szülö a felnött gyerekének fött ételt hord ha kell ha nem?
"menjen akkor az anyjához kajálni, de ne anyuci hozza KÉRETLENÜL a főtt ételt."
De ha a pasinak megfelel, hogy kéretlenül viszik???? Gondolom, ha zavarná, szólna. Ha nem szól, akkor nem zavarja, csak téged, te meg nem bírod elviselni, hogy a pasinak is önálló döntései legyenek az anyja kapcsán.
Én ugy látom(bár lehet nem jò a meglátás), hogy a legtöbb anyòs nem tudja el engedni a fiát és a miatt vannak ezek a kaja hordozgatàsok és egyebek. El romlott a mi nap egy háztartàsi gép, nem a férjét hívta hanem a fiàt, hogy oldja meg. Na már most ugye mindenik fiának van családja, feleség, gyerek. Itt az elengedèssel van a gondd a mi esetünkben anyòs részéröl. De màsnàl ez lehet teljesen màsként.
Volt arra is precedens, hogy egy ominòzus "mama", nem a mienk, a menyét a hàta mögött drogos k*vának hívta, aztán szombaton vitte fazekakba a kaját a kisfiának, hányinger. Pont e miatt nem szeretem ha kajàval jön meg bármi màssal.
De mi abban a "nem elengedés", hogy néha főz valamit a gyerekének, amiről tudja, hogy szereti? Te nem szoktál kedveskedni annak, akit szeretsz, nem esik jól örömet okozni neki?
Az a baj, hogy a menyek többsége meg a ló túloldalára esik ezzel a leválással, tényleg amolyan tulajdonaként gondol a férjére, elvárja, hogy az kvázi mindenféle szokást szüblntessen be az anyjával, mintha félidegenek lennének, lehetőleg beszélni se beszéljenek 2 hetente egy alkalomnál többször, de a lényeg, hogy anya és fia semmiben ne érthessen egyet, ami a feleségnek nem tetszik, mindenben cdak az ő véleményét hajthatja a férj.
Nálunk észrevehetően az állt mögötte, hogy úgy gondolták, itthon nem tud normálisat enni a kisfiuk. Aztán lassacskán megszokták, hogy de, azóta végre nem egy hadseregre valót tukmálnak ide, csak tényleg egy-egy adagot. Az se nagyon hiányzik egyikünknek se, de egye fene.
Akik nem gondolják, hogy a gyerekük éhenhalna a kajaadomány nélkül, és kifejezett kérés ellenére is viszik, azok nem tudom, mit éreznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!