Mi a véleményetek arról, hogy a szülö a felnött gyerekének fött ételt hord ha kell ha nem?
"Nem vitatkozom senkivel. Megmondom, ha nem kell valami"
De még mindig ott tartunk, hogy neked nem kell. Akkor a férjednek sem kellhet? Tipikus sz*rkeverő, kontrollmániás meny, aki nem tudja elfogadni, hogy a férje rajta kívül esetleg mást is szeret.
11 ez a kérdezőnél is így van, a lényeg nem a főtt étel hanrm hogy ő föz.
16 én is független típus vagyok, de ha anyósom akar hoz kaját. Mondjuk ők megbeszélik a férjemmel szóval nem érint váratlanul. Én pl nem szeretem az ő töltött kaposztáját, megeszem de nem vagyok oda érte. Ettől függetlenül had hozza a ferjem szívesen eszi. Na meg szép lenne ha kitiltanam mivel az ő háza is. Meg gyerek mellett bevallom jól rsik ha néha hoz es nem kell főznünk. Persze ha állandóan feleslegesen hozna, vagy megjegyzést tenne, vagy hánytorgatná én is megmondanám hogy nem kell. De így nem látom miért kell ennyire egósnak lenni. Mert ez egó.
8 De mi van, ha a pasinak meg néhanapján jól esne az anyja főztje? A kérdező férje önálló ember, most azért, mert a feleségének nem kell a kaja, ő sem fogadhatja el néha? - menjen akkor az anyjához kajálni, de ne anyuci hozza KÉRETLENÜL a főtt ételt.
Nekem nem probléma, ha hiányzik neki a főztje, elmehet, ehet nála, nem tiltom meg, de anyós vagy anyám kéretlenül ne hozzon egy lábas pörköltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!