Miért triggelődik be apám az unokatestvérem neve
hallatán?
Figyelt kérdés
Apám mindig is az unokatestvéremet bálványozta. Engem, a saját lányát semmibe vett. Ezen túl jutottam, nem érdekel hogy nem szeretett apám sosem. Gyerek korom óta lehúzott, mármint a jó képességeimet észre sem vette, és olyan negatív dolgokat látott a személyiségembe amilyen sosem voltam. Az unokstestvéremet viszont a semmiért az egekig msgasztalja, annak ellenére, hogy pont ő az, akiben azok a negativ dolgok vannak, amiket bennem lát. Lényeg, hogy addig fajult a dolog, hogy konkrétan összekevert az unokatesómmal. Olyan dologgal vádolt, amit az unokatestvérem tett, az pedig negstív rossz dolog. Finoman normálisan mondtam neki, hogy összekevert xy-al (unokatesóm nevét mondtam) Ahogy meghallotta a nevét, azonnal örjöngve ordibált, hogy soha többet ne vegyem a számra a nevét, és hogy ki ő nekem, mi közöm hozzá? Mondom az unokatestvérem! Erre: soha többet ne vedd a szádra a nevét! Csak lestem. Teljesen tabu téma unokatesóm, és apám kb betegesen védi betegesen imádja, de még anyámnak is megtiltotta azt is, hogy kérdezzünk róla! Olyan szinten védi apám unokatestvéremet, hogyha a nevét meghallja tőlem vagy anyutól, kikel magából és vadállat lesz! Miért védi ennyire, és miért triggerelődik be ennyire?
59 NANE. Probáltam azt is. Írtam is nekik. Nem is válaszolnak!
2023. okt. 27. 15:51
62/72 anonim válasza:
Blablabla
Megsem teszel semmit, csak panaszkodsz.
2023. okt. 27. 15:51
63/72 anonim válasza:
#60 Ennek pont az ellenkezőjét írtam, de nem baj.
2023. okt. 27. 15:52
64/72 A kérdező kommentje:
Most csak az van bennem hogy jövő héten elindítom a garázsom eladását, aztán anyunak be kell adnia a válási papirt, hogy fizesse ki apu a lakasból neki járó ősszeget.
Ingyenes telefonszamuk van. Mire tetszik varni? Hahooo.
Vagy egy nagy budos kamu vagy, vagy a legnagyobb hulye a vilagon. Sajat magad legnagyobb ellensege.
2023. okt. 27. 15:54
66/72 A kérdező kommentje:
62 írtam hogy mennyi mindent megpróbáltam! Apám nem az a "mezei" bántalmazó! Azt már nagyon jól tudja hogy a lelki terrort semmivel sem tudjuk bizonyítani! Sőt beszéltem pszichiáterrel is, aki azt mondta amikor örjöng kiabál ki lehet rá hívni a mentőket, de x idő után hazaengedik.
2023. okt. 27. 15:54
67/72 A kérdező kommentje:
Akkor hívd fel őket! Próbald meg! Nekem az emailemre sem válaszoltak! Az a büdös helyzet, hogy Mo-n csak a testi bábtalmazáskor lépnek a hatósagok is, a nane is! Amig nem vagy kékre zöldre verve, addig erdemben semmit nem tesznek! A lelki érzelmi bántalmazással nem figlalkoznaj! Költözz el, oldd meg, minek maradtatok stb? Ez a nagy büdős helyzet. Ez a családvedelem.Még a gyereket sememelik ki a csaladból ha otthon "csak" érzelmileg bántalmazzák,de ezt leszámítva etetik itatjak ruháztatják.
2023. okt. 27. 15:58
68/72 anonim válasza:
Nézd, az én szememben te menthetetlen vagy. Én ugyanebben a helyzetben voltam, mint amiben te vagy, annyi különbséggel, hogy anyának esze ágában sem volt elválni a bántalmazó, rohadék féreg apámtól (ergo még sz.rabban, mint amiben te vagy). Én, gyerekként mentem el orvoshoz látleletet csináltatni, én gyerekként akartam őt feljelenteni - amiről a gyáva rokonok lebeszéltek, pedig ma már tudom, hogy a feljelentés után a rendőrségnek hivatalból el kellett volna járnia és kivizsgálnia a helyzetet, stb... -, én gyerekként kihívtam a rohadékra a rendőröket...
Az igazság az, hogy neked még nem fáj eléggé. Ha majd tényleg nagyon fájni fog, akkor nem picsogsz majd azon, hogy "Jaj, dehát apám ilyen-olyan-amolyan, jaj de mi lesz, hogy ha blablabla...?"
2023. okt. 27. 16:03
69/72 anonim válasza:
Ossze-vissza irkalsz, mar tenyleg.
Azt irtad okollel vert benneteket, mindkettotoket. Akkor miert nem hivtatok oket?
S igen, miert nem koltozol? Van alternativa, nehez az ut, senki nem mondta, h konnyu es igen, biztosan atmeneti lemondasokkal jar. De biztos vagyok benne, h talalnatok segitseget, ha aktivan keresnetek.
En befejeztem. Senkit nem lehet megmenteni sajat magatol.
2023. okt. 27. 16:05
70/72 anonim válasza:
#66 Pontosan ilyen a "mezei" bántalmazó. A nem "mezei" bántalmazó az Ted Bundy, John Wayne Gacy vagy Jeffrey Dahmer...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!