Miért triggelődik be apám az unokatestvérem neve
hallatán?
Figyelt kérdés
Apám mindig is az unokatestvéremet bálványozta. Engem, a saját lányát semmibe vett. Ezen túl jutottam, nem érdekel hogy nem szeretett apám sosem. Gyerek korom óta lehúzott, mármint a jó képességeimet észre sem vette, és olyan negatív dolgokat látott a személyiségembe amilyen sosem voltam. Az unokstestvéremet viszont a semmiért az egekig msgasztalja, annak ellenére, hogy pont ő az, akiben azok a negativ dolgok vannak, amiket bennem lát. Lényeg, hogy addig fajult a dolog, hogy konkrétan összekevert az unokatesómmal. Olyan dologgal vádolt, amit az unokatestvérem tett, az pedig negstív rossz dolog. Finoman normálisan mondtam neki, hogy összekevert xy-al (unokatesóm nevét mondtam) Ahogy meghallotta a nevét, azonnal örjöngve ordibált, hogy soha többet ne vegyem a számra a nevét, és hogy ki ő nekem, mi közöm hozzá? Mondom az unokatestvérem! Erre: soha többet ne vedd a szádra a nevét! Csak lestem. Teljesen tabu téma unokatesóm, és apám kb betegesen védi betegesen imádja, de még anyámnak is megtiltotta azt is, hogy kérdezzünk róla! Olyan szinten védi apám unokatestvéremet, hogyha a nevét meghallja tőlem vagy anyutól, kikel magából és vadállat lesz! Miért védi ennyire, és miért triggerelődik be ennyire?
Ha annyira menni akarnátok akkor mennètek. Vannak olyan munkák amik adnak szállást. Más is dolgozik nyugdíj mellett, sőt mèg betegen is. Lehet 2 munkahelyen is dolgozni neked, ha nem akarod hpgy anyád dolgozzon. Szobát bèrelni teljes albi helyett.
Van megoldás, csak akarni kellene tenni èrte.
2023. okt. 27. 09:54
32/72 anonim válasza:
Elkepzelheto, h anyukadat atmenetileg ott kell hagynod, h eloszor is megallj a sajat labadon, megerosodj es magad utan vihesd.
Nincs rajta mit menteni amugy, ez neki is pontosan megfelel, sot, szamodra is elfogadhatonak tartotta kisgyerek korod ota.
Mar viszed is tovabb a csaladi mintat, ahogy nagyapad bant mamaddal vagy faterod anyukaddal. Neked is bantalmazo kapcsolatod volt.
36 eves vagy, ha most nem kapsz eszbe es veszed kezedbe a sorsod, berendezkedhetsz erre a mostani eletre igazan hosszu tavon.
2023. okt. 27. 10:07
33/72 A kérdező kommentje:
Legfrisebb: apám kirakja anyut meg engem is a lakásból. Egy hónapot kaptunk a költözésre! A lakás pedig felesben van. Fele rész anyué.
2023. okt. 27. 10:32
34/72 anonim válasza:
Bíróságon lehet pert indítani közös vagyon megszüntetèsère. Eladják a házat ès megkapja anyád a rèszèt.
2023. okt. 27. 10:37
35/72 anonim válasza:
Érdekes, váratlan fordulat...🤔😂
Kezd is gyanús lenni.
2023. okt. 27. 10:56
36/72 anonim válasza:
És én még el is hittem ...
2023. okt. 27. 11:20
37/72 A kérdező kommentje:
Most miután irtam ide, akkor utába történt. Mondtam ilyen apám! Aki nem volt ilyen emberrel, az el sem tudja hinni hogy milyen!
Anyunak mondtam infitsa el a válást, mert a lakasban neki is része van! Es apám abból is kisemmizné!
2023. okt. 27. 11:24
38/72 A kérdező kommentje:
34 igen, ugyanezt mondtam anyunak! Apám megint magából kikelve ordibált. Az egész ház tőle zengett.
2023. okt. 27. 11:25
39/72 A kérdező kommentje:
Váljanak el, és fizesse ki az Édesanyámnak járó részt.
2023. okt. 27. 11:40
40/72 Vuk-91 válasza:
Sírnom kell ennek hallatán... Komolyan, vannak olyan emberek, akik saját gyereket nemzenek, de mégis a másét magasztalja, a másét akarja magáénak, és le se tojja mi van a saját gyerekével, az meg végkép beteges, hogy minden bizonyíték ellenére is TÉGED vádol olyan dolgokért, amit ez a másik gyerek, az unokatestvéred tett, ráadásul még össze is játszanak ellened. Az ilyen ne legyen szülő. Jobban tennéd ha vennéd a sátorfádat, és elmenekülnél ettől az embertől, és egészségesebb közösségbe menj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!