Az unokatesómat (apám fiútestvérének gyerekét) hívhatják ugyanúgy ahogy engem, vagy ez csak külföldön van így?
van 1 konkrét példám: Carlos Sainz jr unokatestvérét (apjának a testvérének a gyerekét)/menedzserét Carlos Onioro Sainznak hívják....
Magyarországon lehet ilyen? Apám tesójának az oldalán mindenki sándor (nagyapám, nagybátyám, első és másodunokatesóm), én úgy tudtam hogy akkor én már nem lehettem volna az. Most akkor más a törvény külföldön.
3 adat alapján azonosítani lehet egy embert: neve, születés ideje, anyja neve.
Ugyan azzal a névvel akár egy napon is születhettek családon belül, de az anyátok nem lehet ugyan az, ergo testvérek nem lehettek ugyan azzal a névvel. Nekem amúgy ugyan az a nevem, mint másodunokatesómnak.
Lakatos Lajos fia (te) Lakatos Ronaldo
Lakatos Róbert (apád öccse) fia (unokatesód) Lakatos Ronaldo
Ha egy focicsapatban játszotok akkor te legyél a Lakatos I. Ronaldo
unokatesód meg (mivel ő hátrébb van időrendben az örökségben, hisz apád öccsének a fia) Lakatos II. Ronaldo
6-os, de lehet, hogy Mindkét Lakatos Ronaldo anyja Rostás Dzsennifer és Rostás Dzsennifer, pedig nem is testvérek. Akár még egy helyen is születtek, egy napon!!! Na erre varj születési anyakönyvi kivonatot.
A személyi számuk nem ugyanaz lesz.
Ja, még lakhat az egész pereputty 1 lakcím alatt is!
Sőt, lehetne olyan is, hogy Lakatosék egypetéjű ikrek, és Rostásék is. Na ekkor a DNS teszt lesz bajban, de a nevük nem lehet ugyanaz a szülőknek. Na és az az igazi, ha nekik is ikreik lesznek, mindkettőnek! Egypetéjűek!!
"Egy embernek nem lehet két teljesen ugyanolyan nevű gyereke. "
De, lehet. Azonos napon, azonos szülőktől született gyerekeknek nem lehet ugyanaz a nevük. Tehát ha ma születnek Szabó János es Kovacs Mari ikrei, az egyik lehet Szabó János, a másik nem. DE: lehet az egyik Szabó János, q másik meg Szabó János Lajos. Ha Kovács Mari évente szül egy gyereket a Janinak MINDEGYIK lehet Szabo Janos. Ha Jani teherbe ejt 200 nőt, mind a 200 fiú kaphatja a Szabó János nevet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!