Lehet ugyanúgy szeretni a saját és a mostohagyereket?
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 18:58
3/36 anonim válasza:
Érett személyiségűek hamarabb tudják ugyanúgy szeretni.
4/36 anonim válasza:
Lehet. Van két ismerősöm. Egyiket anya végett ismertem meg, a másik szomszédunk. Anyu kollégája elvált, később összeházasodott azzal a férfival akit én ismerek. A gyerekei is sokkal jobban szeretik mint az apját.
A szomszédaink nagyon rendesek, a nő szintén elvált, a férfi a gyerekek apja helyett apja. Mellesleg nagyon helyes és a kicsik is imádják. Én is szeretnék eygszer egy ilyen férjet. 17/L.
6/36 anonim válasza:
Szerintem nem... Nagyon szeretni lehet, de hát azért... a mostoha gyerek mégsem a te véred.
7/36 anonim válasza:
hát szerintem biztos hogy nem.egy példa.a mostoha gyerek és a sajátod vizbe esik.melyiket mentenéd ha választanod kell... na ugye ,hogy nem gondolkodtál rajta,mert egy anyának a sajátja az élete.,de persze lehet szeretni a nem sajátot is
8/36 anonim válasza:
Ember függő. Nekem van egy "mostoha" lányom,és van egy vérszerinti lányom. És én kimerem jelenteni,hogy "mostoha" lányomat legalább úgy szeretm,mint azt,akit én szültem. Sőt,talán kicsit közelebb is áll a szívemben, hiszen nagyon fáj,hogy a saját anyja eldobta őt magától, mikor egy földre szállt kis angyal. A mostohát meg azért tettem csak idéző jelbe, mert nem szeretem ezt a szót.
9/36 anonim válasza:
Nem tudom,még nem voltam ilyen szituban...
10/36 anonim válasza:
és ha választanod kellene a kettő között a mostoha gyerekedet választanád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!