Miért triggelődik be apám az unokatestvérem neve hallatán?
Hasonló szituáció volt nálunk is, ami a történet első felét illeti. Az azért volt, mert apám rá volt gerjedve az unokatesómra (meg egyébként rám is) már kislány korunkban. (Unokatesómmal egyidősek vagyunk, 2 hónap van köztünk.)
Amikor hallottam valami szexszel kapcsolatos dolgot tévében, amiről természetesen fogalmam sem volt, hogy micsoda és megkérdeztem, hogy "Ez mit jelent?" - apám mindig benyögte vigyorogva, hogy "Bezzeg az <unokatesóm neve> tudná!" És 5-6-7 évesek lehettünk, amikor ő már ilyeneket gondolt.
Nyilván unokatesóm sem tudta ezeket ennyi idősen, csak apám belefantáziálta. A másik hasonló elem, hogy engem is lépten nyomon megalázott és megnyomorított nőiségemben. Elmondott minden utcasarokra való, büdös k.rvának úgy, hogy még szűz voltam és egyébként baromi szorongó, introvertált. Amit az unokatesómba belefantáziálva "tüzesnek" (<- az ő szavai) és vonzónak talált, azt bennem tiporta és köpködte (ha megvolt bennem, ha nem).
A lényeg az, hogy beteg elme az én apám is, ahogy a tied is. És sajnos szabadon flangálhatnak a társadalomban, mert iszonyú szar a jogrendszerünk, a család- és gyermekvédelem pedig egyenlő a nullával. És emellett ott van ugye a közönyös, a fejét homokbadugó társadalom, melynek felnőtt tagjai képtelenek ilyen helyzeteket megfelelően kezelni. ÉS! még ha tudnák is kezelni, az igazság- és jogrenszer sajnos nincs felkészítve, felvértezve és főleg felhatalmazva arra, hogy a beteglelkű és elméjű férfiakat gyorsan és hatékonyan kivonja a társadalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!