Mit tennél, ha anyád minden adandó alkalommal, amikor hazalátogatsz beszólna a testsúlyodra?
Figyelt kérdés
Akár napi többször.2023. okt. 23. 11:01
41/44 anonim válasza:
Felállnék és hazamennék, többször meg is csináltam...
43/44 anonim válasza:
4 evvel ezelott voltam olyan sulyban mint most, akkor nem szolt senki. Covid idejen lefogytam (nem sokat) akkor megkaptam, hogy hova fogyok, milyen sovany vagyok. Most 168 cm/70 kg vagyok, es most az van, hogy megasszonyosodtam. De olyan emberek tesznek megjegyzest, akik nalam sokkal vastagabbak. En sosem mentem oda senkihez, es mondtam meg, hogy szerintem o kover vagy sovany. Amig a ferjem nem jelzi, hogy nem tetszem neki, es en is jol erzem magam, addig nem erdekel, mit mutat a testtomeg index.
44/44 anonim válasza:
Megmondanám, hogy ezt múltkor megbeszéltük. Harmadjára pedig komolyan megkérdezném, hogy valami baj van-e vele, hogy nem emlékszik, hogy ezt már kétszer megbeszéltük. Negyedjére hívnék külső segítséget, hogy nézzék meg, szerintük jól van-e, mert nem emlékszik semmire, furán viselkedik. Több már nem lenne, mert egy betege emberhez nem látogatóba mész, egy olyanhoz, aki pedig elmeroggyant, de nincs szüksége szakszerű segítségre pedig nem mész látogatóba, mert nem emlékszik semmire sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!