Mi történhetett velem?

Figyelt kérdés

Felnőtt nő vagyok, a szüleim rég elvàltak. Valami miatt nagyon félek és nagyon szégyenlős vagyok. Van kapcsolatom, de a szexben nem tudom magam elengedni teljesen. Anyu bevallotta, hogy apu és közte soha nem volt semmilyen intimitás, sőt közölte is vele, hogy ő egyàltalàn nem igényli a szexet. A testvérem jóval idősebb nàlam, megkérdeztem, de ő sem emlékszik, hogy bàrmikor is megölelték volna egymàst, vagy bàrmi. Én nem tudom, hogy jöttem össze. Apu soha nem beszélt nekem semmilyen formàban arról, hogy mi van a fiúkkal vagy a lànyokkal, mintha ez nem létezne.

Kérlek, komoly vàlaszokat vàrok. Mit gondoltok, lehet, hogy az apàm miatt van ez, hogy nem tudom elengedni magam? Létezik ilyen betegség esetleg?

2023. okt. 23. 09:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igyál egy fél pohár bort vagy yilesmi előtte, hátha picit segít ellazulni, csak ne vidd túlzásba.
2023. okt. 23. 16:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 a kúltúra megvan benned és te írod,hogy primitívek?🤣Ugkrj le gyorsan az egódról az IQ-ra,csak nehigy szörnyet halj!
2023. okt. 24. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!