Apámmal mi történhetett?
Figyelt kérdés
Kirúgták a munkahelyéről, nem keres másikat, úgy tesz mintha semmi nem történt volna kb...
Ezt nyilván én le is szarnám ha nem vele élnék, és nem ő tartana el, vagy ha milliomosok lennénk.
2021. ápr. 11. 21:32
1/10 anonim válasza:
Rájött, hogy sokkal jobb nem dolgozni, és letette a válláról a terhet.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát én ezt értem xD Csak családja van
2021. ápr. 11. 21:41
3/10 anonim válasza:
Kicsit pihen, aztán talán összekpaja magát.
4/10 anonim válasza:
Talán arra gondol, ideje, hogy te is dolgozz egy kicsit.
5/10 A kérdező kommentje:
4# Irreális elvárás, nem is dolgozhatok még, sőt tanulok...
2021. ápr. 11. 21:44
6/10 anonim válasza:
Gondolom kapott 3 havi végkielégítést, plusz elment munkanélkülire. Majd fog keresni másik helyet, de néha nem árt egy hosszabb pihenő, különösen ha megviselte az előző munkahelye.
7/10 anonim válasza:
Ez egy elég általános jelenség szerintem 40-50 felett, pláne ha olyan emberekről van szó, akiket egy olyan helyről rúgtak ki ahol már évek óta dolgoztak és nem voltak jelentős pozícióban. Nyugi, biztos neki sem egyszerű ez most, gondolom kapott valamennyi végkielégítést, aztán ha már majd elrendezte magában a dolgokat neki áll a munkakeresésnek. Ha ennyire aggódsz az anyagiak miatt, akkor esetleg kérdezz rá erre édesanyádnál, hogy most ezt megengedheti-e magának a család, meddig tudjátok fizetni a számlákat úgy, hogy édesapád bevétele kiesett a képletből.
8/10 anonim válasza:
Lehet, hogy zavarja, hogy nincs munkája, csak nem mutatja. Amikor engem először elbocsájtottak, 10 hónapig nem találtam új munkahelyet. Nagyon magam alatt voltam akkor.
9/10 anonim válasza:
Félsz , hogy nem kapsz annyi zsebpénzt? Új telefont ?
10/10 A kérdező kommentje:
7# Nem, necces a helyzet, azért kérdem hogy miért nem veszi észre...
8# Leszar mindent, úgy csinál mintha minden rendben lenne. Simán elmehetne dolgozni, több 10 éve a "szakmába" van, ismerik, a volt főnöke megtudta hogy kirúgták és szólt is neki hogy simán mehet az előző munkahelyére... stbstb
9# Erre inkább nem reagálok semmit...
2021. ápr. 12. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!