Ilyen esetben kitennétek a gyereketek?
Diplomásként otthonról dolgozik, német cégnek, euróban kapja a fizetését. Hangoztatja, hogy õ aztán magyar céghez sosem menne, és kétszer akkora a mellénye mint volt, mert többet keres, mint a szülei.
Rezsibe, kajába belead, saját fizetésébõl is bevásárol.
Otthon élek, nem vagyok szülő. Nem keresek valami jól, szépen lassan gyűjtöm az önerőt. Albérletben ez még lassabban menne folyna ki a kezemből a pénz a semmire. Súlyos éveket buknék az önerő előteremtése tekintetében ha albérletet kell fizetnem. Jelképes összeget fizetek itthon mert ők is tudják ezt.
Mivel ezt én fiatalon át éltem nem dobdám ki soha.
Igyekeznék szerény embernek nevelni, de nyilván boldog, hogy jó sok pénzt keres és ezt ki is mutatja ezzel nincsen gond. Az a neveltetése végett nem fordulna elő, hogy nagyképűvé válna.
Nem.
Büszke lennék rá, hogy talált egy nem Magyar helyet, és rendes fizetést kap, nem éhbért, mint itt sok millióan.
Lehet is nagy a mellénye, elég király ha elintézte ezt magának.
Megkérném, hogy ne hangoztassa, hogy nem megy Magyar céghez, mert első 10 alkalomkor is megértettem, és már akkor is egyet értettem vele.
Nem tenném ki... De elbeszelgetnek vele a szerenysegrol és a tiszteletrol.
Plusz... Ne felejtse el, a szerencse forgando. Nem biztos, hogy a szekér mindig jól fog menni...
Ha önálló, pl magára mos, takarításba is besegít, akkor nem tenném ki. A “többet keres, mint a szülei” részt nem értem. Sztem egy szülő örül, ha a gyereke sikeres.
Nyilván ha mamahotelban lakik, akkor meg kell támogatni, h irány az albérlet. Pénze van rá, mutassa meg, h képes ellátni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!