Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen esetben kitennétek a...

Ilyen esetben kitennétek a gyereketek?

Figyelt kérdés

Diplomásként otthonról dolgozik, német cégnek, euróban kapja a fizetését. Hangoztatja, hogy õ aztán magyar céghez sosem menne, és kétszer akkora a mellénye mint volt, mert többet keres, mint a szülei.

Rezsibe, kajába belead, saját fizetésébõl is bevásárol.

2023. okt. 22. 14:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Kitenni azért nem.
2023. okt. 22. 15:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Otthon élek, nem vagyok szülő. Nem keresek valami jól, szépen lassan gyűjtöm az önerőt. Albérletben ez még lassabban menne folyna ki a kezemből a pénz a semmire. Súlyos éveket buknék az önerő előteremtése tekintetében ha albérletet kell fizetnem. Jelképes összeget fizetek itthon mert ők is tudják ezt.

Mivel ezt én fiatalon át éltem nem dobdám ki soha.

Igyekeznék szerény embernek nevelni, de nyilván boldog, hogy jó sok pénzt keres és ezt ki is mutatja ezzel nincsen gond. Az a neveltetése végett nem fordulna elő, hogy nagyképűvé válna.

2023. okt. 22. 15:55
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
De nevetséges, a trolljaitok kilométerekről felismerhetőek az utcai kaptafa kérdéseikről, megoldás: gyorsan töröljük a kommentet, ha valaki szóvá teszi ezt
2023. okt. 22. 16:03
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

Nem.

Büszke lennék rá, hogy talált egy nem Magyar helyet, és rendes fizetést kap, nem éhbért, mint itt sok millióan.

Lehet is nagy a mellénye, elég király ha elintézte ezt magának.

Megkérném, hogy ne hangoztassa, hogy nem megy Magyar céghez, mert első 10 alkalomkor is megértettem, és már akkor is egyet értettem vele.

2023. okt. 22. 16:04
 15/22 anonim válasza:
31%
Ki.
2023. okt. 22. 16:06
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Ezért én nem tenném ki, de elmondanám neki, hogy engem nagyon rosszul érint, hogy folyton ezt hangoztatja és úgy érzem, hogy valamilyen szinten le vagyok így minősítve, ezért örülnék neki, ha a jövőben nem beszélnénk erről. Kihangsúlyoznám, hogy viszont nagyon büszke vagyok rá és tényleg nagyon ügyes, hogy ezt így meg tudta csinálni. Meg talán hozzátenném, hogy én meg azt tudtam elérni, amit és nekem sajnos nem reális cél, hogy ho-ba dolgozzak külföldi cégnek, így igyekszem a jelenlegi helyzetemmel megelégedni, ne nehezítse meg ezt a folyamatot.
2023. okt. 22. 17:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tenném ki... De elbeszelgetnek vele a szerenysegrol és a tiszteletrol.

Plusz... Ne felejtse el, a szerencse forgando. Nem biztos, hogy a szekér mindig jól fog menni...

2023. okt. 22. 17:21
 18/22 anonim ***** válasza:
95%

Ha önálló, pl magára mos, takarításba is besegít, akkor nem tenném ki. A “többet keres, mint a szülei” részt nem értem. Sztem egy szülő örül, ha a gyereke sikeres.

Nyilván ha mamahotelban lakik, akkor meg kell támogatni, h irány az albérlet. Pénze van rá, mutassa meg, h képes ellátni magát.

2023. okt. 22. 17:56
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem raknám ki, de azért lerángatná arról a lóról..
2023. okt. 22. 17:59
 20/22 anonim ***** válasza:
81%
De sok ember van akinek nem jól megy, ezért egy sikeresebb fiatalemberen töltik ki az érzelmeiket, akit ráadásul nem is ismernek. Nekem sem megy túl jól, de én legalább örülök neki, hogy másnak sikerül! "Rezsibe, kajába belead, saját fizetésébõl is bevásárol." Ennyi, amíg nem rontja a lakás állapotát, és még anyagilag sem megterhelő nem értem minek kellene kitenni, aki kiteszi kap majd egy kis finomságot az élettől pár év múlva, a sors nem szereti a "sárga" embereket.
2023. okt. 22. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!