Ilyen esetben kitennétek a gyereketek?
Diplomásként otthonról dolgozik, német cégnek, euróban kapja a fizetését. Hangoztatja, hogy õ aztán magyar céghez sosem menne, és kétszer akkora a mellénye mint volt, mert többet keres, mint a szülei.
Rezsibe, kajába belead, saját fizetésébõl is bevásárol.
De mi az ok amiért ki kéne tenni?? Én úgy látom a leírásból, hogy nagyon korekten segít otthon anyagilag! Az, hogy nem megy magyar céghez szerintem teljesen normális főleg ha sokkal többet keres máshol!
Senki sem választaná a kevesebb fizut, ha amúgy van választása!
Alapból így, hogy belead a költségekbe nem vészes szerintem.
Inkább a kérdés az, hogy hány éves, miért nem akar már önállósodni?
"...és kétszer akkora a mellénye mint volt,..."
Attól függ, ez mit jelent. Ha azt, hogy egy egomanias bunkó, aki beszólogat a szülőknek és az orruk alá dörgöli folyamatosan, hogy ő milyen nagyszerű egy teremtmeny, a szülők még semmik, akkor igen, kitenném. Ha olyan ügyes okos és olyan jól keres, akkor élhet a saját lakásában a miénk helyett
Akkor tenném ki, ha elvesztené a munkáját, csak magyar lehetőséget találna, de oda nem lenne hajlandó menni, pedig már fogynak a tartalékai.
Hogy mik az elvei, meg mit hangoztat, az nem izgat. Ha elkezd rajtam élősködni az elvei miatt, az már zavar.
Öszintén, én is a dupláját keresem anyum fizunának, és?
Jelenleg azon ügyködöm, hogy én is külföldi cégnek dolgozhassak, mert MO-n szándékosan lent vannak tartva a fizetések, egyet értek a gyermekeddel, nem éri meg Magyar cégnek dolgozni, de hát ez van. (Mi vagyunk Európa Kínája, ha nem lennének alacsonyak a fizuk egy darab gyár nem akarna itt lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!