Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez egészséges? 19/F

Szerintetek ez egészséges? 19/F

Figyelt kérdés

Első éves egyetemista vagyok, jogra járok. Önköltségesre vettek fel(mint az itteniek olyan 95%-át). Magamnak állom a tandíjat, dolgozok heti 15 órát egyetem mellett. Lehet azt mondani, hogy ez nem sok, de én a többi egyetemistán nem tapasztalom ezt. Sajnos még a szüleimmel élek, mert nem tudok teljes munkaidőben dolgozni(akkor nem tudnék egyetemre járni).

Nyilván amíg otthon lakom, addig ki kell vennem a családi munkákból a részem, eddig oké. De anyám meg apám azt gondolja, hogy joguk van egyébként a magánéletembe beleszólni, tehát pl. számonkérnek, hogy milyen jegyeket hozok. És amíg velük élek, tök mindegy, mennyire felelősségteljes vagyok, mindig előhúzzák ezt a kártyát. K&rva idegesítő.

2023. okt. 22. 12:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20-as: 16 vagyok
2023. okt. 24. 00:24
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
21-es:Fordulj segítségért az iskoládban a tanáraidhoz, iskolapszichológushoz. Nagyon együttérzek.
2023. okt. 24. 01:49
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

21: Védd meg magad, ez bűncselekmény.

Ne tartsd magadban!

2023. okt. 24. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!