Mit csináljak, ha átjönnek hozzánk a szüleim haverjai, de én nem tudok velük beszélgetni?
Én inkább a szüleid barátjának korosztálya lehetek, és hidd el, ők egyáltalán nem bánnák, ha nem ülnél ott folyamatosan, mert valóban a SZÜLEIDHEZ mennek, nem hozzád (és ha a szüleid azt mondják, hogy neked is ott illik ülni, ebben tévednek).
Van a baráti körben ilyen, akárhányszor átmentünk, a 10-12 éves kislány mindig odaült, és konkrétan nem lehetett tőle beszélgetni, mert minden témához "hozzászólt", közbekiabált, és elmondta - na nem a gondolatait, hanem amit hallott erről a családban vagy akár TV-ben - legyen az a hatodik szomszéd lányának esküvője, a Forma-1 legutóbbi versenye, a közel-keleti válság, bármi. Csak akkor lehetett normális beszélgetést folytatni, amikor a szülei szó szerint elzavarták játszani.
Ha csak ott ült volna csendben, akkor meg azt néztem volna, hogy szegény lány, miért ül itt, ahelyett, hogy olyasmivel foglalkozna, ami érdekli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!