Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha átjönnek...

Mit csináljak, ha átjönnek hozzánk a szüleim haverjai, de én nem tudok velük beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nem tudok hozzászólni a témákhoz, és így csak csendben ülök.
2023. okt. 19. 22:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Ugyanaz. Köszönök nekik és elvonulok filmezni.
2023. okt. 19. 22:28
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
Nem kell velük ülni, menj ahova szeretnél.
2023. okt. 19. 22:28
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell ottmaradni köztük.
2023. okt. 19. 22:49
 4/19 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy igazából szomszédokról van szó és így (valamennyire) felém is elvárás hogy ott legyek
2023. okt. 20. 00:20
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Mért kéne ott ülnöd? Nem hozzád jönnek! Fel sem merül! Ha hozzád jönnek a barátaid, ott ülnek a szüleid?
2023. okt. 20. 00:21
 6/19 A kérdező kommentje:
Már azért elvárás mert szomszédokhoz jönnek - aki ugye én is vagyok
2023. okt. 20. 00:25
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem. A felnőttekhez jönnek a felnőttek. Ugye nem gondolod, hogy hiányoznál nekik, ha nem ülnél ott kukán?
2023. okt. 20. 00:28
 8/19 anonim ***** válasza:
97%
7, gondolom a szülők eröltrtik. Nálunk is ez volt. Sőt anyám elvitt magával amukor a barátnőivel találkozott..hú de utáltam. Szép fokozatosan elszivárogtam a helyszínről, igaz mrgkaptam hogy " elvonulok" de egy idő után abbahagyták a bacogtatást.
2023. okt. 20. 01:36
 9/19 anonim ***** válasza:
97%
Elmész tanulni 😂
2023. okt. 20. 05:16
 10/19 anonim ***** válasza:
96%

Én inkább a szüleid barátjának korosztálya lehetek, és hidd el, ők egyáltalán nem bánnák, ha nem ülnél ott folyamatosan, mert valóban a SZÜLEIDHEZ mennek, nem hozzád (és ha a szüleid azt mondják, hogy neked is ott illik ülni, ebben tévednek).

Van a baráti körben ilyen, akárhányszor átmentünk, a 10-12 éves kislány mindig odaült, és konkrétan nem lehetett tőle beszélgetni, mert minden témához "hozzászólt", közbekiabált, és elmondta - na nem a gondolatait, hanem amit hallott erről a családban vagy akár TV-ben - legyen az a hatodik szomszéd lányának esküvője, a Forma-1 legutóbbi versenye, a közel-keleti válság, bármi. Csak akkor lehetett normális beszélgetést folytatni, amikor a szülei szó szerint elzavarták játszani.

Ha csak ott ült volna csendben, akkor meg azt néztem volna, hogy szegény lány, miért ül itt, ahelyett, hogy olyasmivel foglalkozna, ami érdekli?

2023. okt. 20. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!