Miért beszél velem apám nagyon csúnyán ha kapok egy egyest? (Semmit érő, szarhàzi alak vagy) és akkor egy hétig miután kaptam az egyest mindennap elmondja ezeket a szidàsokat.
Figyelt kérdés
Hogy szoktassam le erről? Úgy beszél velem ha kapok egy egyest vagy nem figyelek valamire mintha embert öltem volna.2023. okt. 19. 08:27
11/14 anonim válasza:
Lehet fél 9-kor is a tanárra kellett volna figyelni....
12/14 anonim válasza:
Mert azt hiszi, hogy ha már magadtól nem tanusz, akkor majd azért fogsz, hogy ne mondjon ilyeneket. Mert hogy te majd megmutatod, hogy nincs igaza. Aztán van akinél ez tényleg beválik, és csak azért is alapon megmutatja, hogy ő márpedig nem hülye van aki meg pont úgy lesz vele, hogy ha úgyis folyton lehülyézik, akkor minek erőlködjön.
13/14 anonim válasza:
Az én időmben(bő 20 éve) verés is járt 4-esnék rosszabb jegyért. De volt felvezetése is. Anyám leadta az infót apámnak telefonon hogy van e megtorlandó napi osztályzat (mert egyébként jól tanultam). Először ilyen boxolós üzenet hogy szét leszek kapva ha addigra lefekszek aludni akkor is.... Anyám is nyomatta a kommentárt.... tutututu.... apád most indult el haza.... tutututu.... készülj fel testileg lelkileg.... olyat kapsz amit tévében is tiltanánk hogy nézz ... tutututtututu!!!!!!
14/14 anonim válasza:
Nem mondom, hogy az oktatás tökéletes, de akik a tanulás szükségtelenségéről meg értelmetlenségéről hablatyolnak, azok nézzék meg hol van a nagy többsége azoknak, akik 20-30 évvel idősebbek, és annak idején hasonlóan gondolkodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!