Gyeden lévő anyukák, ha a férjetek azt mondja, hogy nem csináltok otthon semmit, mit mondotok?
Szerinte raerek egész nap pihenni, holott általában 11tol hajnal 3ig nem alszik a kicsi és nekem jobb esetben 5 körül sikerül elaludni.
Mikor a kicsi alszik délben én akkor főzök, mosok, takarítok, kertben vagyok, befőttet, lekvárt, szörpöt savanyúságot rakok el és amit csak tudok télre zöldségeket gyümölcsöket rakok el a fagyoba.
Olyan mintha ez neki teljesen természetes lenne, hogy mindig rendbe van az udvar, a kert, a ház kívül belül, van főtt étel, vasalt ruhája, stb.
Sosem ültem itthon, mindig dolgoztam. Nem kellett eltartson. Szülés előtt 1 nappal (40+3 nap) még a kertben vetettem a kukoricát, vetemenyeztem. Mikor hazajottunk a kicsivel szombaton a kórházból (császár lett végül farfekves miatt) másnap, vasarnap komplett vasárnapi menüt főztem, mosogattam, takarítottam. Lehet, hogy 10 év alatt ezt megszokta, hogy én ilyen vagyok és olyan természetes minden, hogy így élünk.
Tegnap éjszaka nagyon megbantott ezzel. Nem tudom hogyan kezeljem a dolgot és mit mondjak neki.
Segítsetek:(
Akkor a kora reggel kezébe adom a gyereket, kisétálok az ajtón, és vissza sem jövök másnap reggelig. Sok sikert neki.
De ugye nem vagy büszke arra, hogy szülés előtt kukoricát vetettél, a szülésed másnapján meg már mindent csináltál? Ez nagyon durva, hol van a hasznavehetetlen férjed a történetben? Miért nem ő főzött rád legalább egy hétig, de lehetőleg többig, miért nem ő takarított, mosogatott?
Ez nem normális dolog, az sem, amiben élsz, sajnos Magyarországon ez még mindig nagyon elterjedt. Te nem egy szeretett emberi lény vagy a férjed szemében, hanem egy háztartási alkalmazott, akivel d*gni is lehet.
Úgyse fogsz kiállni magadért, szóval tökmindegy mit írunk. Szépen csicskázol a ház urának tovább.
Ha nagyon ficereg benned a kisördög, akkor sózd el a levest. Vagy most össze a pirosat a kékkel. Abból majd tanul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!