Hogy nem akarok váltani a szüleim ezt miért nem értik meg?
Figyelt kérdés
Angolba melóztam összeraktam 10 kilót fontba apám mondja váltsam be forintra erősítsem ezzel a Magyar gazdaságot meg hamarosan erősödik a forint nem sokat fog érni a pénzem ha totojázok vele majd meglátom, de nekem nincs ilyen hajlamom most. Ő meg csak mondja hogy miért nem váltok.2023. okt. 12. 19:55
1/10 anonim válasza:
Felnőtt vagy, nem és kész ennyit mondasz.
2/10 anonim válasza:
Előbb lesz Jézus második eljövetele, minthogy a magyar gazdaság jelentősen megerősödjön lol
3/10 anonim válasza:
Gondolom, a háttere az, hogy ha forintba van, tudnak ők is költeni "kölcsönkérni" belőle.
4/10 anonim válasza:
A hosszútávú trend mindenképpen a forint leértékelődése, szóval egyáltalán nem éri meg átváltani.
Feltételezem apád Fideszes, és bármit elhisz, amit a kormány (médiája) mond, de ettől még elképzelhetetlen az, hogy a Magyar gazdaság hirtelen feltámadjon.
6/10 anonim válasza:
Ami nem szükséges - ne váltsd be forintra, csak azt, amiből élned kell idehaza.
Én külföldi számlámra kapom a nyugdíjam, euróban. Találtam olyan bankomatot, amelyik eurót ad ki. Kiveszem, amire szükségem van, a többit otthagyom (eladott telek ára).
7/10 anonim válasza:
Vicc a forint mostanában nem igen fog erősödni.Tartsd meg a pénzed te kerested nekik ebbe beleszólásuk nincs.
8/10 anonim válasza:
Ha valamibe beváltod akkor csakis aranyba!
9/10 anonim válasza:
Az is szép, h apád a magyar gazdaságot előbbre veszi, mint a te anyagi jólétedet. Gondolom az öreg keményen narancsfejű
10/10 anonim válasza:
Neked az írásodbol ítélve nincs angol fontod .
Akinek van az 1: nem tesz fel ilyen kérdést.
2: ha tesz is érthetöen írja meg mert kérdés elsö felé nem igazán érthetö.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!