Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért hazudik az ismerős...

Anyám miért hazudik az ismerőseinek rólam? Szégyell, vagy mi?

Figyelt kérdés

21 leszek, anyámmal soha nem volt téma a szerelmi életem, hogy tetszik-e nekem valami. Igaz, nem sok mindent lett volna mondanom a témáról, max ha tetszett valaki, de egyébként sem jó a kapcsolatom anyámmal, tett róla bőven. Igazából nincs igényem arra, hogy erről beszélgessek vele - nem mintha lenne nagyon mit beszélni a témán.

Mostanában, valahányszor hazamegyek, az aurámba mászva faggat, hogy van-e valakim. Aztán a beszélgetés vége mindig arra kerekedik ki, hogy ő semmit nem tud rólam, meg ha valaki tőle kérdezi, hogy nekem van-e valakim, akkor ő azt mondja, hogy nem tudja. Holott valahányszor kérdezi, röviden letudom annyival, hogy nincs, tehát tudja, hogy nincs

Ennek ellenére mindig azt hazudja mindenkinek, hogy hát ő nem tudja? Miért? Ráadásul ő ad a hülye, félagyhalott falusi csürhe véleményére, akik jól szemre hányták neki mamám halála után, hogy amikor az önmagára veszélyes nagyit idősotthonba költöztettük, lévén máshogy nem volt megoldható az ápolása. Akkor amiatt hogy nem ég a pofája, hogy azt adja elő mindenkinek, hogy szrt se tud rólam? Vagy az, hogy 21 évesen szingli vagyok, az cikibb szülőként, mint szülőként semmit nem tudni a saját gyerekedről?

2023. okt. 10. 22:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ha kitérő válaszról lenne szó, biztos, hogy nem úgy magyarázná nekem, hogy azért mondja ezt, mert nem tudja. Ráadásul a nem tudom is egy olyan válasz, hogy lehet kérdezősködni tovább hogy mégis miért nem tudja
2023. okt. 11. 07:43
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

ÖSzintén szólva, ha nekem valaki azt mondja egy kérdésre, hogy nem tudja, akkor nem kérdezösdök, mert nincs értelme.

Másrészt meg anyukádnak igaza van, ha azt mondja, nincs barátod, AKKOR tényleg jönnek a kérdések tömegével, így meg leállnak.

Azt meg végképp nem értem, miért zavar TÉGED, hogy nem teregeti idegeneknek a TE magánügyeidet?!?!?!?

2023. okt. 11. 09:03
 13/20 A kérdező kommentje:

#12 Az zavar, hogy nem azért nem teregeti ki, mert nem akarja, mert nem erről van szó. Konkrétan nekem is előadja, hogy ő nem tudja. Most akkor nekem se teregeti ki az én magánügyeimet???

Mellesleg ismerem a helyi emberek viselkedését. Ha valamire azt mondod, hogy nem tudod, akkor jobban faggatnak, hogy miért nem tudod, mi az, hogy nem tudod, meg elindul a pletyka , hogy hú, nem tudod, mi az, hogy nem tudod.

2023. okt. 11. 09:16
 14/20 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, én itt most 10-esnek adok igazat.

A nem tudom után már nincsenek hülye kérdések általában. Most gondolj bele, ahogy te is írtad, agyhalott falusi csürhe szétszedné az anyádat az idióta kérdésekkel.

Én értem, hogy NEKED mi a bajod az anyud "nem tudom" válaszával, de ha úgy globálisan nézzük az egész problémakört, akkor a lehető legjobb válasz anyukádtól az, hogy "nem tudom".

Ha belegondolsz, ezzel a válasszal ő is felvállal ám valamit a falusi plénum előtt, konkrétan azt, hogy nincs olyan kapcsolatban a lányával, hogy tudná a magánélete dolgait. (És persze értem, hogy te mondod neki, hogy nincs senkid). De ez már hadd legyen az ő szabadsága, hogy rendezi le az 50 IQ környékén létező falubeliek kíváncsiskodását.

2023. okt. 11. 09:41
 15/20 A kérdező kommentje:
Jó, tőlem mondja azt, hogy nem tudja, de ne adja már elő nekem, hogy ezt azért mondja, mert "nem tudja", amikor ez nem igaz. Ha arról lenne szó, hogy nem köti idegenek orrára a magánéletem, akkor nem adná elő nekem, hogy azért mondja azt, hogy nem tudja, mert nem tudja.
2023. okt. 11. 09:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Jó, én ezt értem. De szerintem ezen nem kéne hergelned megad. Két okból sem:

1. Károd nincs belőle

2. A kapcsolatotok igazából nem jó, és nem látszik javulni így sem, meg úgy sem. Az sem változtatna rajta, hogy "nem akarom kibeszélni az életedet, ezért azt mondtam, hogy nem tudom."

2023. okt. 11. 09:50
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Nálam meg azt válaszolta mindig, hogy senki komoly nincs. Holott se komoly, se komolytalan nem volt. De hát mindenki házasodott sorra, az ő lánya meg nem, milyen ciki.
2023. okt. 11. 17:25
 18/20 anonim ***** válasza:
51%

"21 évesen szingli vagyok, az cikibb szülőként, mint szülőként semmit nem tudni a saját gyerekedről?"

Nem tetszik a felfogási szinted, de a meglátásaid..., nyami nyami... Sok sok sok ilyet még a bolygóra. Ha mindenki ilyen lenne, most egy nagyon király kis bolygón élnénk, ahol nem lenne az egyik legveszélyesebb jellemünk, mint faj, hogy felszínesek, üresek a kapcsolataink, és kb azt se tudjuk, mi a másik neve..., CSALÁDON BELÜL.

2023. okt. 12. 05:21
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Amugy kerdezo, nem tudom, h hol elsz, en is egy nagykozsegbol szarmazom, de azert nalunk nem ment ez ennyire durvan. Persze, mindenki beszelt mindenkirol, de az, h valaki ilyen durvan atlepje a masik hatarait, mint ezek az altalad emlitett emberek, ez peldatlan. Nem tudom felfogni, h miert nem lehet erelyesebben raszolni ezekre a kivancsiskodo utcabeliekre? Alljon mar meg azert a menet!

Lehet kicsit majd megsertodik, de majd maskor nem rongyol bakanccsal mas maganeletebe.🤷🏼‍♀️

Tessek megszabni a hatarokat!

2023. okt. 12. 23:00
 20/20 anonim ***** válasza:
35%
A nagy kamukérdés😂
2023. okt. 14. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!