Anyám miért hazudik az ismerőseinek rólam? Szégyell, vagy mi?
21 leszek, anyámmal soha nem volt téma a szerelmi életem, hogy tetszik-e nekem valami. Igaz, nem sok mindent lett volna mondanom a témáról, max ha tetszett valaki, de egyébként sem jó a kapcsolatom anyámmal, tett róla bőven. Igazából nincs igényem arra, hogy erről beszélgessek vele - nem mintha lenne nagyon mit beszélni a témán.
Mostanában, valahányszor hazamegyek, az aurámba mászva faggat, hogy van-e valakim. Aztán a beszélgetés vége mindig arra kerekedik ki, hogy ő semmit nem tud rólam, meg ha valaki tőle kérdezi, hogy nekem van-e valakim, akkor ő azt mondja, hogy nem tudja. Holott valahányszor kérdezi, röviden letudom annyival, hogy nincs, tehát tudja, hogy nincs
Ennek ellenére mindig azt hazudja mindenkinek, hogy hát ő nem tudja? Miért? Ráadásul ő ad a hülye, félagyhalott falusi csürhe véleményére, akik jól szemre hányták neki mamám halála után, hogy amikor az önmagára veszélyes nagyit idősotthonba költöztettük, lévén máshogy nem volt megoldható az ápolása. Akkor amiatt hogy nem ég a pofája, hogy azt adja elő mindenkinek, hogy szrt se tud rólam? Vagy az, hogy 21 évesen szingli vagyok, az cikibb szülőként, mint szülőként semmit nem tudni a saját gyerekedről?
Sok ember nem tud mit kezdeni azokkal, akik onszantukbol szinglik. El nem tudjak kepzelni, h valaki ezt akarhatja.
Lehet, h hiaba mondod anyukadnak, o azert ketelkedik, s ezert mondja azt inkabb, h nem tudja. De sztem ha igy nem hajt ismerkedni, vagy nem kerit neked, akkor sztem amugy nem zavarja/szegyelli, h szingli vagy.
Nem kell azzal foglalkozni, h mit beszelnek az emberek. Barmit csinalsz, valakinek ugy sem fog tetszeni, valaki ugy is megszol.
Ha anyud ilyen, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Max majd ha te elkoltozol, mashogy alakitod a kornyezeted.
Most komolyan ez az élet nagy problémája,kész vicc...
Nah nekem anyám erre azt mondaná hogy mindig van neki valakije,gyakran változássa,közben nem váltogatok senkit,màr 2 éve senkivel nem kavarta.Tehát ennyiért ne nyavjogj,én pl eztis lszrom amit csinál,mert kitèrdekel mondjon amit akar.
Szerintem csak nem akar fél órákat válaszolgatni az ezt követő hülye kérdésekre. Niiincs? Hát az hogy lehet? Miért nem keres valakit? stb.
Akik szeretnének a másik magánéletében vájkálni (mert ez az), azoknak véget nem érő kérdések sorakoznak a repertoárjukban. Rövidre zárja: nem tudom. Nincs több kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!