Egy szülő hogy dolgozza fel ha a gyereke meghal vagy öngyilkos lenne?
Sehogy. Onnantól már csak túlélni lehet szerintem a napokat. Nekem is annyi idős a kisfiam. Reggel óta a sirás kerülget. Délben alig vártam, hogy mehessek érte.
Gondolom az miatt merült fel benned a kérdés ami reggel történt. Én nem tudnám, hogy tudnék tovább létezni. Az a család tönkre ment. Nekem van egy rokonom nekik 25 évesen, motorbalesetben halt meg a lányuk. Szörnyű volt, és még most is... Nincs nagyobb tragédia, mint amikor temetni kell a gyereket.
Anyósom kisfia 1 évesen halt meg műhiba miatt... A mai napig látom rajta, hogy mennyire fáj neki. A páromon is...
Ismerek olyant aki vonatbalesetben haltak meg, volt akinek a szülei mellé feküdtek amikor azonosítaniuk kellett. Ez ép ésszel fel nem fogható. Onnantól szerintem csak a létezés marad élet nélkül. Lassan a test is belehal, mert akkor a szív megszakad. 😞😭
Igazából sehogy.
Unokatestvérem 13 éve halt meg, 5 évesen.
Az anyukája teljesen összetört, azóta kerüli a témát. Kívülről úgy néz ki, mintha csak létezne. Dolgozni jár, eszik alszik.
Utóbbi pár évben már közbe volt egy kis nyitás a külvilág felé, de hosszú évekig semmi
Az apa sokkal rosszabbul kezelte, pedig orvos volt és napi szinten találkozott a halállal. Nyilván, a saját fia más volt.
Utána teljesen megváltozott. 1 évig nem dolgozott, ivott.
Mostmár egy másik kórházban van, de magánt abbahagyta.
Apukám vette át tőle, mert elég komoly magánrendelője volt. Minket is megviselt és ha eszembe jut még most is szomorú leszek, szóval el se tudom képzelni mit érezhetnek a szülők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!