Hogyan dolgozzam ezt fel?
A minap szemtanúja voltam annak, hogy egy öngyilkos ember esetében helyszínel a rendőrség.
Láttam a testet, láttam a vért, mindent, ami elég ahhoz, hogy traumaként érjen az eset.
Azt szeretném kérdezni, hogy aki már élt át hasonlót, hogyan tudott ezen túllépni? Tényleg nagyon megrázott az eset.
Köszönöm az “építő jellegű”hozzászólásodat. Rendkívül érzéketlen egy egyed lehetsz.
Képzeld, nem mindenki olyan kemény legény mint te, vannak érzékenyebb lelkű emberek is.
Koszonom a valaszod!
Igen, a vizualis elmeny miatt lehet szamomra leginkabb felkavaro. Szerencsere meg sosem volt ilyesmiben reszem es nem is voltam felkeszulve ilyesmire.
50 éve, hogy a Rákóczi úton tőlem fél méterre landolt egy öngyilkos, aki kiugrott az ablakon.
De én ezzel el vagyok átkozva, mert a Péterffy kórház előtt a trolimegállóban álltam, amikor a legfelső emeletről kiugrott egy nő.
Ez is tőlem vagy 2 m-re.
Mindkét eset a mai napig előttem van, mintha tegnap történt volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!