Szülők ti nem tartanátok kínosnak ha a lányotokat aranyásónak hívják ha ismertek lennétek?
Figyelt kérdés
Szerintem a celeb lányoknak is átlagos szüleik vannak és szégyen lenne a családra nézve az ilyen megjegyzés nem?2023. okt. 7. 09:12
1/14 anonim válasza:
Ez a csalad ertekrendjetol fugg sztem.
Lehet, h normalis neveles ellenere ezt valasztja, s akkor szegyelli magat a csalad.
Vagy lehet, h epp otthonrol hozza a mintat, talan biztatjak is, akkor viszont meg talan buszkek is ra.
2/14 anonim válasza:
Nem a megjegyzés lenne sértő, hanem a lányom döntései amiért ilyen híre lett
3/14 anonim válasza:
Akik ismertek alapból tudják, hogy nemc sak a jót fogják kapni a nyakukba.
4/14 anonim válasza:
Nem az a szégyen a családra nézve, ha ezt mondja valaki, hanem az, ha a lány tényleg aranyásó. Ugyan ez a helyzet, ha a lány feminista vagy szabados, erkölcstelen, jellemtelen. Ha nem igaz amit mondanak, akkor nem kell magadra venni. Ha az én lányom lenne például feminista (🤮), ki is tagadnám. Brutális szégyen lenne az ilyen a családra nézve is az ilyen.
5/14 anonim válasza:
Szerintem meg idegen embereket aranyásózni a szégyen. Meg úgy összeségében degradálni embereket.
6/14 anonim válasza:
Az aranyásók önmagukat degradálják le. Nem szégyen nevén nevezni a dolgokat.
7/14 anonim válasza:
4es, hála istennek van olyan férfi még, aki inkább megszakad, de a feleségnek nem kell elmennie dolgozni, a férfi képes egyedül megteremteni mindent a családjának, akár úgy, hogy 2-3 munkahelye van, hiszen egy 3-4 tagú család normális életszínvonalon történő eltartásához kell hogy keressen legalább havi 1 millió nettót. Tisztellek ezért nagyon
8/14 anonim válasza:
Én, ha nő lennék, ugyanezt csinálnám. Franc akar 3 műszakba minimálbérért gürcölni, ha egy kis szempilla rebegtetéssel bármit megkaphat.
9/14 anonim válasza:
Nyilván szégyen, de az 5 perc hírnévért bevállalják...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!