Van még remény, hogy családom elfogadja?
Miért támogatnák a kapcsolatot, ha nem is ismerik őt?...
Ha tényleg komoly kapcsolat, akkor nyilván nem akarod úgy leélni az életedet, hogy ne is ismerjék egymást. Ha külföldi pasit választottál, nyilván tudtad, hogy sokkal macerásabb lesz a családoddal is összehozni őt.
Fektess bele időt meg energiát, ha fontos neked, hogy a jelenlegi családod meg a majdani családod jól kijöjjön egymással.
Egy héttel ezelőtt még szeptember volt... Mióta ismered őt? És a szüleid? Mi az, hogy "együtt vagy" vele? Együtt éltek? Ha nem tavaly szeptember óta, akkor hány hete élsz vele? Anyagilag függetlenek vagytok mindkettőtök szüleitől?
"barátom mondta, hogyha komolyabbra fordulna a kapcsolatunk, akkor szívesen hozzám költözne"
Hova hozzád? Magyarországra? Vagy abba a lakásba, ahol most élsz? Ha az utóbbi, az kié, kivel élsz benne és ki tartja fenn?
Hát ez elég érdekes szitu, marha kevés infóval.
Szóval szeptember óta. Aha... 2 hete vagy 1 éve? Biztos vagyok benne, hogy az első. Ezek alapján én nem is eröltetném még a komoly kapcsolat témát, főleg úgy, hogy 2 külön országban éltek, kitidja mennyit találkoztatok már személyesen.
Hozzád akar költözni. Hova? Anyádékhoz? Vagy a te saját házadba? Esetleg egy közös albérletbe?
Ne haragudj, de nagyon naívnak tűnsz. És én egyenlőre totál megértem a szüleid kételyeit. (Kivéve a népcsoportozást, egy magyarral is ugyan ez lenne ezek az infók alapján a véleményem)
"már elmúltak 50 évesek, a régebbi időkben egyáltalán nem létezett a távkapcsolat szó"
50 évesek simán átélhettek saját maguk is távkapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!