Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van még remény, hogy családom...

Van még remény, hogy családom elfogadja?

Figyelt kérdés
Szeptember óta vagyok együtt barátommal, aki szerb és ott is él. Éppen ezért szüleim nem igazán támogatják a kapcsolatunkat, de barátom mondta, hogyha komolyabbra fordulna a kapcsolatunk, akkor szívesen hozzám költözne. Szüleim ennek ellenére sem örülnek neki, nem értik, hogy miért pont egy szerb pasit választottam, holott (az ő szavaikkal élve) vannak kevésbé agresszív népcsoportból való emberek stb. (Én 25/N vagyok, barátom 27 éves)
2023. okt. 5. 20:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Miért támogatnák a kapcsolatot, ha nem is ismerik őt?...

Ha tényleg komoly kapcsolat, akkor nyilván nem akarod úgy leélni az életedet, hogy ne is ismerjék egymást. Ha külföldi pasit választottál, nyilván tudtad, hogy sokkal macerásabb lesz a családoddal is összehozni őt.

Fektess bele időt meg energiát, ha fontos neked, hogy a jelenlegi családod meg a majdani családod jól kijöjjön egymással.

2023. okt. 5. 20:12
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Hogyan jártok, ha a pasi egy másik országban él?
2023. okt. 5. 20:39
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Remény mindig van.
2023. okt. 5. 20:40
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Friss kapcsolat, valószínűleg a szüleid nem is ismerik. Így persze, hogy nem tetszik nekik a dolog. Idővel ha komolyabb lesz, esetleg ők is megismerik változhat a dolog
2023. okt. 5. 20:43
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Egy hónapja vagy távkapcsolatban egy idegennel. Nincs mit elfogadni, ez egyelőre nem nevezhető kapcsolatnak, akkor sem ha szexeltetek.
2023. okt. 5. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Egy héttel ezelőtt még szeptember volt... Mióta ismered őt? És a szüleid? Mi az, hogy "együtt vagy" vele? Együtt éltek? Ha nem tavaly szeptember óta, akkor hány hete élsz vele? Anyagilag függetlenek vagytok mindkettőtök szüleitől?

"barátom mondta, hogyha komolyabbra fordulna a kapcsolatunk, akkor szívesen hozzám költözne"

Hova hozzád? Magyarországra? Vagy abba a lakásba, ahol most élsz? Ha az utóbbi, az kié, kivel élsz benne és ki tartja fenn?

2023. okt. 5. 20:46
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Hát ez elég érdekes szitu, marha kevés infóval.

Szóval szeptember óta. Aha... 2 hete vagy 1 éve? Biztos vagyok benne, hogy az első. Ezek alapján én nem is eröltetném még a komoly kapcsolat témát, főleg úgy, hogy 2 külön országban éltek, kitidja mennyit találkoztatok már személyesen.

Hozzád akar költözni. Hova? Anyádékhoz? Vagy a te saját házadba? Esetleg egy közös albérletbe?

Ne haragudj, de nagyon naívnak tűnsz. És én egyenlőre totál megértem a szüleid kételyeit. (Kivéve a népcsoportozást, egy magyarral is ugyan ez lenne ezek az infók alapján a véleményem)

2023. okt. 5. 21:40
 8/14 anonim ***** válasza:
25%
Komolynak nem nevezhető, de kapcsolat lehet úgy is, ha nem találkoztatok csak online tartjátok az ismerettséget. Viszont teljesen érthető a szüleid álláspontja, mivel nem ismerik, te sem ismered igazán, és igen megmozdulhatnak nem kellemes gondolatok is a fejükben a sráccal kapcsolatban. Illetve gondolom a szüleid már elmúltak 50 évesek, a régebbi időkben egyáltalán nem létezett a távkapcsolat szó, persze, hogy nehezebb ezt elfogadniuk.
2023. okt. 5. 22:03
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

"már elmúltak 50 évesek, a régebbi időkben egyáltalán nem létezett a távkapcsolat szó"

50 évesek simán átélhettek saját maguk is távkapcsolatot.

2023. okt. 5. 22:14
 10/14 anonim ***** válasza:
39%
#9 Igen, át. 15-20 évvel ezelőtt egy blikk napilap hasábján talált telefonszámon keresztül. Nem akarok általánosítani, de most mégis ezt teszem, mert Magyarországon a középkorúak, idősebbek nagyon "konzervatívak" ezen a téren, és amit ők nem tudnak elfogadni azt lerendezik annyival, hogy nincs. Nem lehet online ismerkedni, haverkodni ha csak írásban beszéltek például, ez tipikus náluk még.
2023. okt. 5. 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!