Miért mindig a munka fontos szülőknek és nen az hogy a gyerekével töltsön egy kis időt ?
Állandóan dolgoznak... dolgoztunk mi is gyerekként ,sokat segítettünk, most hogy már felnőttünk már nem igazán segítünk, nincs rá idő, meg próbálunk saját életünket kialakitani. De állandóan rosszul érzem magam meg a többiek is hogy ők állandóan dolgoznak , a szüleink, miközben már egyre idősebbek de egyre többet vállal főleg apám.. és állandóan azt mondja hogy ő egyedül van, egyedül kell csinálnia. Saját vállalkozása, neki ebből pénze lesz, ha én szabad időmbe segítek abból nekem nem lesz semmim, persze ha nem nagy dolog és elbirom segitek,de azért jól esik a szabad idő amikor nekem se kell dolgoznom és csinalhatok mást.
Normálisan már nem is beszélgettem vele hónapok óta. Latom rajta hogy csupa ideges, meg biztos bántja is. De ő miért nem látja hogy minket is bánt hogy állandóan ott kéne lennünk, dolgozni neki, miközben eljarunk dolgozni és abból is alig élünk meg ,és legalább amikor szabadok vagyunk akkor kicsit ne nyomasztó dologgal foglalkozzunk ?!
Annyira jó lenne egy nyugodt szülői ház ,ahova ha haza megyek ,van idejük leülni min 10 percre beszélgetni. De ilyen már nincs. Állandóan valamit csinálni kell, meg se állna amikor megyek.... Nagyon nyomasztó számomra. Értem ha egyszer nem lesz,akkor ezeket nekünk adja, de nekem most lenne szükségem rá, a segítségére, ha kell pénzbe is,meg beszelgeteskepp, vmi közös program .... Nem értem... hogy lehet ez még jó?? Lehet e jó?
Volt olyan szülő aki ilyesmi volt és idővel megváltozott ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!