Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyaként mit szólnál, ha a...

Anyaként mit szólnál, ha a lányod nagymamája(aki a te anyád) évek óta tudott egy fontos "titokról" amiről te nem?

Figyelt kérdés

A lányod 16 évesen coming outolt a nagymamájának, mint biszex, szimplán azért, mert a lányokat szereti jobban. Ez több, mint négy éve volt. Neked azért nem mondta, mert állandóan homofób megjegyzéseid voltak, folyamatos gyanúsítgatás, amúgy se jó a kapcaolatotok stb. Adott a helyzet, nagyi pár hónapja meghalt. Családi vita, a lányod hozzád vágja, hogy mizu vele.

Kiakadnál, hogy évekig se a nagymama nem szólt neked, ráadásul nem neked mondta el először a lányod?

2023. jún. 19. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen anyának én se mondanám el… a nagymama slayed
2023. jún. 19. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

"Kiakadnál, hogy évekig se a nagymama nem szólt neked, ráadásul nem neked mondta el először a lányod?"

Már miért akadnék ki? Mert álladóan homofób megjegyzéseim vannak?

A Nagyi pedig megértőbb sokkal nálad? Ha magadat sem érted, akkor tényleg nehéz lehet veled. De le is írtad a választ, hogy olyan elviselhetetlen közeget teremtettél, hogy te voltál az utolsó, akinek ezt az orrára lehet kötni. Csak magadon akadhatsz ki, hogy hogyan lehettél ilyen szamár. Az meg, hogy ezt még itt meg is kérdezed, és házhoz mégy a pofonért, különösen beszédes...

2023. jún. 19. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Azon csodálkoznék mondjuk, hogy a lányom még minek beszél velem egyáltalán, ha ekkora gyökér vagyok. Amúgy teljesen megértem, hogy nem mondta el a nagyi. Ha tőlem azt kérik, hogy egy titkot ne adjak tovább, akkor (hacsak nem veszélyezteti valakinek az életét vagy testi épségét, hasonlók), akkor nem rohanok egyből az illető anyjához? Ez alap. Pláne egy ilyen témában, ilyen előzményekkel. A szexuális orientáció pont egy olyan dolog, ami arra tartozik, akivel az illető megosztja, csak azért, mert kitoltál magadból egy gyereket, még nem vagy feljogosítva arra, hogy minden privát gondolatáról értesülj.

4-es, te meg ne legyél nevetséges. Azért nem atomfizika ennyit megérteni, hacsak a nagyi nem volt nagyon leépülve szellemileg, valószínűleg megugrotta.

2023. jún. 19. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Biszex az még egyáltalán nem jelent semmit lehet pasija is akár.
2023. jún. 19. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
14%
OFF - 5-ös, te hány gyereket toltál ki magadból?
2023. jún. 19. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Azzal osztja meg a titkait, akivel akarja.
2023. jún. 20. 06:36
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
kicsit nárcisztikus az anyuka személyisége
2023. jún. 20. 06:41
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

Jó kérdés. Nehéz elképzelni mit tennék ha ennyire hulladék lennék, mint a kérdésben az "anya". Valószínűleg kiakadnék igen, mert ha valaki ennyire nulla önismeretből, empátiából, és szülőségből, akkor az valószínűleg egyéb betegségekben is bőséget szenved, mint az idegesség, önkontroll hiánya, kiakadás.

De elég nehéz elképzelni, mert mindenben ellentéte vagyok az elméleti anyának.

2023. jún. 20. 06:48
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Inkább azon gondolkodnék el miért nem merte nekem elmondani a titkát.
2023. jún. 20. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!