Jogos Édesanyám részéről a kiakadás?
"Jogos részéről ez a szintű kiborulás?"
Minden kiborulás jogos. Gondolom, igazából nem veled van baja, csak ezt nem osztotta meg veled. Nagy kár.
Elege lehet sok mindenből, valószínűleg túl sok teher, munka és felelősség van rajta, de ezekről te nem tehetsz.
Szerintem nem jogos Édesanyádtól ez a kiborulás, mert nem követtél el semmilyen hibát. Nincs azzal semmi probléma, hogy nem mentél haza a tanítás után, mert nem azért nem mentél haza, mert nem volt kedved hazamenni és a házimunkákat elvégezni stb, hanem azért, mert csak egyszerűen élvezni akartad a szabadidődet a folyóparton és barátaiddal (valszeg én is ezt tettem volna :) ), ami teljesen rendben van!
Szerintem annyira fontosak nem lehetnek azok a munkák, hogy azokat pont ma délelőtt meg kellett volna csinálnod... és az amúgy nagyon rendes volt tőled, hogy felajánlottad anyádnak, hogy írja össze neked a munkákat és majd másnap megcsinálod azokat! Szerintem eléggé nem normális, hogy elkezdett magában beszélni és aztán még hozzád is jött és indoktalanul kiabált... Mondjuk ha legalább valami értelmeset mondott volna vagy érdemi kritikát fogalmazott volna meg veled szemben, na de csak baromságokat mondott, sőt elég csúnya szavakat is használt!
Lehet, hogy tényleg nem te voltál ennek a kiborulásnak a kiváltó oka, lehet, hogy valamilyen lelki vagy egyéb probléma foglalkoztatja mostanában és annyira összegyűlt benne a feszültség, hogy egyszerűen ki kellett borulnia, hogy le tudja vezetni azt a sok összegyűlt energiát, és ezt te rajtad engedte ki - ami persze egyáltalán nincs rendben...!
Annak nagyon örülök, hogy higgadtan és normálisan reagáltál és nem kezdtél el vele veszekedni, sőt még ugye fel is ajánlottad neki, hogy otthon maradsz szombaton, hogy segítsél a munkákban.
Remélem, hogy most estére már kicsit megnyugodott az anyád és már nincs olyan nagy feszültség köztetek...
Amúgy az tényleg érthető, hogy azt mondtad, hogy inkább elmész apádhoz, mert jól el tudom képzelni, hogy ez milyen rossz érzés lehetett neked ezt a "dührohamot" kibírni...!
Remélem valamennyire hasznos az, amit írtam :D
Tudom, hogy ez most teljesen random jön xD, de ha gondolod és ha el szeretnéd kicsit terelni a figyelmedet erről az egész esetről, nyugodtan írj rám, én szívesen csak úgy elbeszélgetek veled :D; de akár a mai esetedről is beszélgethetünk, talán rájövünk közösen arra, ki tudjuk elemezni, hogy mi okozhatta ezt a dührohamot és hogy talán hogyan lehet a jövőben egy ilyen kiborulást elkerülni illetve a kezelni.
(18/F)
Nem tudom min borult ki ennyire, nyilván túlzás. Valószínű nem konkrŕtan a te eseted zavarta, csak erre vetítette ki. Máskor szólj neki merre vagy, nem a hiszti miatt hanem hogy tudja a biztonság kedvéért.
Azt nem értem miért kell leírnia a házimunkák listáját? Bocsi de te nem látod ha tele van a mosogató, vagy be kell dobni egy mosást? Engem pl totál kiidegel amikor kérdezgetik hogy mit segitsenek..hát eléggé látszik, miért kell szájba rágni. Nem lehet hogy ezen húzta fel magát?
8 válaszolo de bizony ezen huzhata fel magát az anya a kérdezönek .
ettöl én is frászt kapok.
kėrdezö anyukådnak van igaza nem megkérdezni hanem csinálni időben nem akkor mikor már felidegelt magát mert biztos vagyok benne hogy ez nem az első eset hogy nem låtsz meg dolgokat vagy csak ha szolnak .
plusz nem szoltál neki hogy hamarabb végeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!