Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aput miért zavarja ez annyira?

Aput miért zavarja ez annyira?

Figyelt kérdés

Van egy srác, konkrétan 1 éves korunk óta ismerjük egymást. A szüleink is jóban vannak, vagyis a srác apukája meg anyuék. Bölcsis, aztán ovis társak voltunk. Bölcsődében össze is házasodtunk, és azt mondtuk egyszer tényleg össze fogunk házasodni. Persze 1-2 évesen ezt ki a fene tudja…

Szóval a sráccal úgy gimi eleje felé megromlott a kapcsolatunk, ha találkoztunk sem nagyon beszéltünk, stb. Szerintem kellett, hogy legyen egy külön életünk, barátaink, csajunk/pasink. De aztán kb fél éve (nem kevés alkohol társaságában) végigbeszélgettünk egy egész éjszakát, és újra felvettük a fonalat. Azóta alakul közöttünk valami, de kb ismerkedünk, mert évekig nem is beszéltünk. Apu látta ma este, hogy hazakísér, és valószínű látta az udvaron azt a szenvedélyesebb csókot is. Azzal fogadott itthon, hogy ez mi a fene volt, és mi mit csinálunk. Kicsit viccelődve mondtam neki, hogy egy csók, nem ő az első srác akivel ilyet csináltam. Erre leültetett és kifaggatott, hogy mióta tart, lefeküdtem-e a sráccal és egyebek. Úgy viselkedett mintha valami elképesztő rossz dolgot csináltam volna. Azért volt fura, mert simán értünk jön ha a barátnőimmel részegek vagyunk, tudja hogy cigizem, és nem zavarja, de ezen teljesen kiakadt. Pedig ismeri a srácot, tudhatja hogy nem lesz bajom. Mit gondoltok, ez mi volt? 17L

2022. aug. 12. 23:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom annak idején meghúzta az anyját, és attól tart, hogy a srác a féltesód és összejöttök.
2022. aug. 12. 23:09
 2/12 anonim ***** válasza:
14%

Apád egy csicska!

Nincs mit tenni.

2022. aug. 12. 23:11
 3/12 10 deka farhát ***** válasza:
49%
Semmi extra, csak szimplán féltékeny apuka, meg véletlenül belegondolt abba, hogy a szeretett-imádott kicsi lánykáját valaki úgy gerincre vágja a konyhaasztalon, mint ő tette valaha az anyukáddal.
2022. aug. 12. 23:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Dehogy húzta meg az anyját, akkor ismerkedtek meg amikor már mind a ketten megvoltunk.😅
2022. aug. 12. 23:15
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
1#-es változatában van valami... Kérdezz rá!
2022. aug. 12. 23:16
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Félt, ennyi az egész. Teljesen más az, hogy tud a cigiről meg érted meg amit részeg vagy(amit amúgy szintén azért tesz, hogy biztonságban legyél), mint az, hogy látja a lányát egy sráccal
2022. aug. 12. 23:20
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Jah meg a lányos apukák ilyenek, féltik a lányukat a férfiak elől mint a szemük fényét, ez van.. Ösztön
2022. aug. 12. 23:35
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Nekem az jutott az eszembe, hogy talán a fiú apjával való barátságát is félti. Meg a "jó hírnevét", hogy "megfelelő" lányt nevelt-e. És ha a fiú veled gonoszkodna, talán nem tudna/akarna/merne olyan tökösen fellépni, mert mégiscsak a haverjának a fia. Valami ilyesmi is kavaroghat benne, azon túl, hogy téged is félt.
2022. aug. 12. 23:41
 9/12 anonim ***** válasza:
67%

Mert a lánya vagy, életében először szembesül azzal, hogy pasizol. Hidd el nagyon nagy trauma ez neki!

Legyél vele kíméletes, tök jó fej, hogy aggódik.

2022. aug. 12. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
Általában ez normális csak az különbözik hogy menynire féltik.
2022. aug. 13. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!