Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám miért akadt ezen...

Apukám miért akadt ezen ennyire ki?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta műkorcsolyázom, verseny szinten, de ugye most hamarosan már egy éve nem lehet versenyezni. A partneremmel kitaláltuk még hónapokkal ezelőtt, hogy ilyen inkább jégtáncos jelleggel újra alkotjuk a Dirty Dancing híres táncát, mert mind a ketten imádjuk a filmet. Mostanra nagyon begyakoroltuk, az emelés és minden megy, anyu varrt nekünk ruhákat, tök király. Az edzőnk beengedett minket a jégpályára sokszor edzeni, és most a “bemutatóra” is. Apu öccsét kértük meg hogy vegye fel. Mindegy csak az előtörténetet tudnotok kellett. Szóval apa megnézte a videót és kijelentette hogy szerinte mi szexelünk, és ez a pasi amúgy sem hozzám való, nem is érti mit eszek rajta, és hasonlók, elhordta mindennek, hogy rossz hatással van rám, hogy biztos megcsal, és kihasznál. Tényleg együtt vagyunk, nem olyan régóta, de azt hittem örülni fog hogy nem egy “vadidegen pasit” hozok haza. Azt mondta hogy szakítanom kell vele, és új partnert keresünk majd, de én nem értem mi a baja. 17L

2021. jan. 27. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Mondd meg neki, hogy az a pasi aki szereti a dirty dancinget az nem lehet heteró,nincs oka aggódni.
2021. jan. 27. 10:04
 2/10 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
49%

Azért, mert félti a lányát. Túl aggódó, tudja milyen a fiúk, hogy akár ki is használhatják a csajt.

Idővel majd megkedveli, ha látja, hogy komolyan gondolja.

2021. jan. 27. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Az 1-es a nap kommentje 😂👏 és milyen igaz!!! 😁
2021. jan. 27. 10:17
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
17 éves vagy,teljesen természetes hogy így viselkedik.Nekem sem tetszene ha kicsit is erotikus jellegű lenne a tánc.Lány vagy még,félt nagyon.Majd elmúlik nála,de hidd el a poklok poklát éli meg apád most.Adj neki időt,és legyél türelmes.
2021. jan. 27. 10:18
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Ne reagálj sehogy. Szegény papa! Láttátok az örömapa c. filmet Steve Martinnal? Nézed meg kérdező, mindent elmond és állati jó maga a film is. A második rész még egyenesen fenomenális! 😂
2021. jan. 27. 10:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Mind a kettőt láttam, de azért én még nem házasodom...
2021. jan. 27. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Ma holnap nagy koru leszel es azzal jarsz akivel akarsz :)
2021. jan. 27. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem miért pontoztátok le a másodikat. Igaza van. Majd idővel biztosan megkedveli :)
2021. jan. 27. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
35%

Akkor lesz piszok ciki, amikor már nem jártok, hanem szétmentek és kereshettek új partnert magatoknak.

Értem, hogy dúlnak hormonok, de volt más, aki nem a "munkatársad?". Mert köztetek EDDIG egy jól működő munkakapcsolat volt. Na, ezt rúgtátok fel, mert nem tudtátok tartani magatokat ehhez.

Apukád felnőtt, és tudja, hogy ez csomó macerával jár pláne kamaszként, amibe akár a karriered is kerülhet.

2021. jan. 27. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:
16%
Részben érthető, hogy aggódik érted, tök nehéz lehet neki rábízni valakire a féltett kicsi lányát, másrészt meg nehéz elviselni, hogy a gyerekek egyszer csak felnőnek és a szüleiktől független döntéseket hoznak.
2021. jan. 27. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!